Naomi Vots i Džesika Lang u adaptaciji pod nazivom “The Secret Life of the Lonely Doll”

Naomi Vots i Džesika Lang u adaptaciji pod nazivom “The Secret Life of the Lonely Doll”

Autor: | 25/03/2016

0


U svetu filma se sprema još jedna adaptacija. Ovog puta u pitanju je film koji nastaje na osnovu knjige koju je napisala Džin Nejtan, “The Secret Life of the Lonely Doll”.

The Hollywood Reporter prenosi da će u istoimenoj filmskoj adaptaciji glumiti Džesika Lang i Naomi Vots. Možemo reći da su ovo dve izvrsne glumice, jer je prva koju smo naveli dobitnica dva Oskara, a druga je dva puta bila nominovana za ovu prestižnu nagradu.

Da je još zvučnih imena vezano za ovaj film, govori i činjenica da će ga režirati Đia Kopola, unuka čuvenog režisera, Frensisa Forda Kopole. Scenario za adaptaciju je napisao Merit Džonson.

Film “The Secret Life of the Lonely Doll” govori o fotografu i autorki, Der Rajt, koja je napisala seriju dečijih knjiga, od kojih je prva “The Lonely Doll”, koja je sačinjena od niza fotografija i priča. Nakon više godina od njihovog nastanka, novinarka Džin Nejtan istražujući pomenutu seriju knjiga, otkriva da Der Rajt živi u oronuloj javnoj bolnici u Kvinsu (Njujork).

Ova novinarka provodi pet godina pokušavajući da stvori sliku o životu Der Rajt, koji je imao dve krajnosti, glamur i izolaciju, da bi 2004. godine objavila knjigu, na osnovu koje nastaje film o kome pišemo. Treba reći da je Džin Nejtan novinarka čije su članke, između ostalih, objavljivali The New York Observer, The New York Times i The New Yorker.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: Naomi Vots

Pročitajte još