Nikola Rokvić:  Ako Bog da, imaćemo bar troje dece

Nikola Rokvić: Ako Bog da, imaćemo bar troje dece

Autor: | 24/03/2016

0


Dok sa verenicom Bojanom Barović očekuje prvo dete, pevač Nikola Rokvić prihvatio je da učestvuje u popularnom televizijskom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato” i već u prvoj epizodi svojim raskošnim talentom ostavio je žiri i publiku “bez daha”.

Tridesetogodišnji Rokvić odlično se snašao u ulozi koleginice Kaliopi Bukle, koja je jedan od najboljih vokala na našim prostorima, a ni štikle i zahtevna maska nisu ga omeli u besprekornom izvođenju hita “Rođeni”. Besprekorno urađen zadatak doneo mu je pobedu, a odmah potom bio je pred novim izazovom - da imitira svog oca Marinka.

- Prvi serijal “Tvoje lice zvuči poznato” redovno sam pratio i mnogo mi se dopao, a već za drugi dobio sam poziv za učešće. Nažalost, tada nisam bio u mogućnosti da prihvatim izazov jer je to bio period kada sam pripremao svoj album “Ovaj put”, pa zbog velikog broja obaveza nisam imao vremena ni da pratim šou. Kada su me ponovo pozvali, moram da priznam da sam se malo dvoumio pre nego što sam prihvatio, jer je reč o veoma zahtevnom projektu koji iziskuje velika odricanja i dva i po meseca posvećenosti samo tome. Na kraju sam odlučio da prihvatim izazov i mislim da će mi ovo iskustvo mnogo koristiti u kasnijoj karijeru. Osim toga, verujem da ću se i dobro zabaviti - počinje priču Nikola.


- Imitacija Kaliopi bila je veoma izazovna jer je reč o jednom od najboljih vokala. Ne verujem da posle nje mogu da dobijem teži zadatak, osim možda Vitni Hjuston ili Adel, koje su takođe vrhunski vokali. Prvi put sam bio u ulozi žene, što nimalo nije bilo lako. Iako mi se činilo da ću pokrete makedonske zvezde lako da “skinem”, ni scenski nastup nije bio lak, pošto mi je kao muškarcu trebalo vreme da uvežbam graciozne pokrete ruku koje su karakteristične za dame - priča popularni pevač i otkriva nam koliko mu je bio zanimljiv zadatak da imitira svog oca.

- To je bio mač sa dve oštice jer su svi očekivali mnogo, a Marinko i ja imamo drugačije boje glasa, s tom razlikom da je njegova vrlo specifična, što nije lako imitirati. Mislim da sam bio uverljiv. Kao kod svakog zadatka gledao sam njegove snimke na „YouTubeu“ i želeo sam da ga iznenadim svojom imitacijom koju je video tek u emisiji. Inače, čitava moja porodica, kao i Bojana, tetka, teča i sestra redovno prate šou, tako da mogu slobodno da kažem da u familiji imam “armiju” vernih fanova.

Budući da ovaj šou-program nije samo zabavnog već i humanitarnog karaktera, svaki pobednik ima priliku da uruči novčanu pomoć u iznosu od hiljadu evra nekoj organizaciji ili pojedincu, Nikola je odlučio da svoju prvu nagradu pokloni Udruženju roditelja dece lečene od raka “Čika Boca”. Mada o tome ne govori javno, talentovani pevač već nekoliko godina pomaže rad ove organizacije, a u tome ima svestranu pomoć verenice.

- Nismo ni svesni koliko smo srećni i koliko moramo da budemo zahvalni dragom Bogu dok ne vidimo tu decu. Nerviramo se zbog sitnica i nebitnih stvari, a ne shvatamo da je sve to ništa u poređenju sa surovom borbom za zdravlje i za sutrašnji svetao dan. Posetu udruženju “Čika Boca” iskoristio sam da osim čeka poklonim i ikonu svetog Nektarija Eginskog, čudotvorca čije mošti imaju blagotvorno dejstvo na ljude koji boluju od raka.

Budući otac i njegova verenica trenutno su razdvojeni, ali svaki slobodan trenutak koriste da razgovaraju preko “Skajpa” i jedva čekaju dan kada će ponovo biti zajedno.

- Bojana je morala privremeno da ode u Ameriku, ali se u narednih mesec dana vraća u Srbiju i nećemo se razdvajati do kraja njene trudnoće. Jako nam teško pada razdvojenost u ovom trenutku, jer je ovo najlepši period u našem životu i imamo potrebu da budemo zajedno. Ipak, čujemo se nekoliko puta dnevno, stalno smo u kontaktu na “Skajpu”, pa sam u toku sa svim što joj se dešava. Na taj način nam razdvojenost lakše pada, a nadamo se da će nam se sva ova odricanja vratiti nečim dobrim - iskren je talentovani muzičar. - Boja je u četvrtom mesecu trudnoće i odlično podnosi blagosloveno stanje. Uskoro ćemo saznati i pol bebe. Iako volim u šali da kažem da bih želeo da prvo bude muško, zapravo mi je svejedno. Najvažnije je da beba bude živa i zdrava, a sve ostalo je manje bitno. Nas dvoje svakako ne planiramo da se zadržavamo na jednom detetu i ako Bog da, imaćemo ih bar troje.

Kada se Bojana bude vratila iz Sjedinjenih Američkih Država, poznatom paru predstoji da donese niz važnih odluka, kao što je izbor bolnice u kojoj će se lepa manekenka poroditi, kao i kada će se venčati.

- Za sada znamo da će se Bojana poroditi u Americi i da ću prisustvovati porođaju, ali još se nismo opredelili za određenu kliniku. Tamo postoje različite mogućnosti kao što je porođaj u vodi ili da otac izvadi dete na rođenju, a za koju opciju ćemo se opredeliti, tek ćemo odlučiti. Po završetku šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” zajedno odlazimo u Los Anđeles, kada ćemo odabrati odgovarajuće porodilište. Prvih nekoliko meseci bićemo sami sa bebom, i mislim da nam to neće teško pasti - iskreno govori pevač koga uskoro očekuje i venčanje sa dugogodišnjom partnerkom.

- Svakako da ćemo se uskoro venčati. Još nismo odlučili da li će to biti tokom Bojaninog dolaska u Srbiju, pre rođenja deteta ili tek kasnije. O svim opcijama ćemo popričati i dogovoriti se čim ona bude došla - zaključuje Nikola.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello, Promo
Tagovi: nikola rokvić