Anabela Atijas o bivšem suprugu: Nisam ja Gagiju majka

Anabela Atijas o bivšem suprugu: Nisam ja Gagiju majka

Autor: | 24/03/2016

0

Anabela Atijas je ogorčena što su ona i njene ćerke Luna i Nina u centru medijske pažnje zbog agresivnog ponašanja njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija u rijalitiju "Farma", kao i zbog njegovih izjava o iskustvu sa drogom.

Atijasova ne želi da je mediji više povezuju sa frontmenom grupe "Fanki Dži", čiji je deo bila 15 godina.

- Neću da komentarišem njegove postupke i izjave, jer je dovoljno odrastao da može sam o sebi da priča. Nije moje dete, već bivši muž, tako da nema smisla više da komentarišem da li je nešto što je on uradio dobro ili ne - rekla je Anabela.

Iako ne želi da iznosi mišljenje o ponašanju bivšeg životnog saputnika, uspeli smo od Anabele da saznamo da su u kontaktu i da ga i dalje podržava.

- Gagi i ja smo u odličnim odnosima. On zna da sam ja uvek bila tu za njega. Čuli smo se posle svega što mu se desilo proteklih dana, ali ne mogu da otkrijem šta sam mu rekla. To je moja privatna stvar - ostala je suzdržana Atijasova.

Anabela demantuje da njena desetogodišnju ćerku Ninu ignorišu deca u školi zbog nasilnog oca, kao i da najstarija Luna beži iz Srbije, jer ne može da podnese medijski haos oko Gagija.

- To što Luna želi da ode u Španiju da radi ili da se odmara ne znači da beži od svog oca - kaže pevačica.

Bivša pevačica grupe "Fanki Dži" otkriva da se Nina sada oseća dobro, nakon povrede ruke.

- Dečja posla. Pala je sa ljuljaške u parkiću. OK je sada, sve je pod kontrolom. Moraće tri nedelje da nosi gips, ali šta je, tu je - kaže Anabela i ističe da njen suprug Andrej Atijas, sa kojim ima ćerkicu Blankicu, ima divan odnos sa njenim ćerkama iz prvog braka:

- Mislite li da bih bila sa čovekom koji nije prihvatio moju decu? - retoričkim pitanjem završava Anabela.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: Anabela Atijas