Otkrivena tajna venčanja ćerke Toma Kruza i Nikol Kidman

Otkrivena tajna venčanja ćerke Toma Kruza i Nikol Kidman

Autor: | 23/03/2016

0

Kada se Bela Kruz, ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman, nedavno udala za Maksa Parkera, kompjuterskog tehničara, javnost je, malo je reći, bila zaprepaštena činjenicom da se nijedno od dvoje poznatih roditelja nije pojavio na venčanju svoje ćerke.

Nikol je snimala film, a Tom "nije imao vremena", iako se bračni par venčao po običajima Sajentološke crkve, jer je Bela aktivan član ove verske zajednice, dok Maks nije.

- Naravno da pričam sa svojim roditeljima - odgovorila je nedavno Bela kada su je pitali kako izgleda njen odnos sa roditeljima.

Međutim, osim toga, Bela je otkrila i neke nove detalje ove priče, a u sve su se uključili i njen suprug Maks, pa i njegova majka Beverli Parker.

Bela i Maks su se venčali 2015. u Londonu po sajantološkim običajima, jer su deca holivudskih zvezda, Bela i njen brat Konor, odrasli u skladu sa pravilima Sajentološke crkve.

Na venčanju u Londonu nije bilo Nikol, koja je omražena među sajentolozima, ali nije bilo ni Toma Kruza. Mama je baš u vreme venčanja bila u Londonu i snimala film, dok je glumac bio prezauzet da bi se pojavio na ceremoniji.

Bela je reka da joj je bilo teško što je otac nije pratio do oltara, ali ako joj je za utehu, ni Maksa na venčanju nisu pratili roditelji.

- Nismo suprug i ja prisustvovali iako smo znali sve o tome. Držali smo se po strani, nismo želeli da napravimo medijski crikus - rekla je Beverli Parker

Ipak, upućena je u njihovu vezu, pa je naglasila da su njih dvoje srećni i zaljubljeni. Beverli je otkrila i da do susreta sa Nikol i Tomom još nije došlo, ali i da nema potrebe za tim.

Bela Kruz sa tatom

Maks Parker je naglasio da nije član Sajentološke crkve i poručio da njegova supruga Bela jeste "aktivan član".

Suprug Bele Kruz je otkrio i da od Toma Kruza nije tražio dozvolu da oženi njegovu ćerku, ali je sad u dobrim odnosima sa glumcem.

Pitanje nasledstva nije ih mimoišlo. Bela od roditelja, čije se bogatstvo procenjuje na 600 miliona dolara, nije tražila ništa, piše "Daily Mail".

Sa suprugom živi u stanu, u zgradi u kojoj pored nje i Maksa žive još tri bračna para.

Britanske medije je zanimalo i koji automobil vozi Bela, reč je o "skromnim kolima". Maks je sa druge strane IT stručnjak koji radi po ceo dan i nema vremena za večernje izlaske.

I Bela i Maks su istakli da su ponosni na svoju samostalnost.

Nikol Kidman i Tom Kruz bili su u braku od 1990. do 2001. Posle njihovog razvoda glumac se venčao sa Kejti Holms, sa kojom je dobio ćerku Suri.

Nikol sa kantri pevačem Kitom Urbanom ima dvoje dece - Sandej Rouz i Fejt.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images