Keti Peri i Orlando Blum najslađi par u Holivudu: Poljupci na travi, pred svima (foto)

Keti Peri i Orlando Blum najslađi par u Holivudu: Poljupci na travi, pred svima (foto)

Autor: | 23/03/2016

0

Holivudski par Keti Peri i Orlando Blum više se ne kriju od radoznalih pogleda paparaca, a fotografi su uspeli da ih uhvate dok su razmenjivali nežnosti u javnosti.

Polako ali sigurno, Keti i Orlando postaju jedan od omiljenijih parova Holivuda a činjenica da sve manje vode računa o tome da li će ih paparaci uslikati zajedno, umnogome olakšava posao tabloidima.

Tako je bilo i ovoga puta kada su paparaci uspeli da ih fotografišu na plaži u Kaliforniji dok su razmenjivali nežnosti, naočigled ostalih kupača.


- Izgledali su potpuno zaljubljeno, i nisu se obazirali na ljude oko sebe - rekao izvor koji se zatekao na licu mesta za televiziju "E".

Takođe, par se nije obazirao na ljude oko sebe ni kada je nedavno posetio jedan ranč u blizini Los Ađelesa, a paparaci su uspeli i da fotografišu momenat kada se zaljubljen par zaigrao na travi.


- Njoj se dopada to što Orlando stoji čvrsto na nogama. Čini se da je njihova veza veoma ozbiljna, a Keti Orlanda prijateljima predstavlja kao momka - rekao je izvor blizak pevačici, prenosi Blic.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još