Anabela Atijas otkrila kako je saznala da ima rak dojke

Anabela Atijas otkrila kako je saznala da ima rak dojke

Autor: | 20/03/2016

0


Anabela Atijas je samo jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koja je uspela da se izleči od raka dojke. Imala je samo 19 godina kada je operisala tumor na dojci, o čemu se ne libi da priča.

- U Švedskoj je zakonom propisano da žene starije od 30 godina moraju da idu na pregled, na mamografiju, a ja sam se družila sa devojkama tih godina, koje su mi pričale o tome. Tako sam jedne večeri posle povratka iz grada, dok sam se tuširala, napipala kvržicu, odmah me je uhvatila panika, probudila sam mamu, i sutra smo otišli na pregled, a u roku od dva dana su mi urađeni biopsija i operacija.

Nekoliko meseci sam bila na hormonskoj terapiji, i uspešno se oporavljala jer je tumor otkriven na vreme, sve je prošlo bez posledica. Posle toga sam ostala u drugom stanju, dobro sam iznela trudnoću, ali nisam mogla da dojim Lunu. Posle šest godina ugradila sam silikone, mada su mi lekari savetovali da to uradim i ranije. Psiha je mnogo bitna, ne predajte se bolesti, živite sa tim kao da je trenutan problem, koji će biti rešen - rekla je Anabela u jednoj emisiji.

Pevačica se uspešno izlečila od ove opake bolesti, nakon koje je postala još jača, kako je često isticala.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Anabela Atijas