Viktor Savić postao reper (video)

Viktor Savić postao reper (video)

Autor: | 17/03/2016

0

Njezz je alter ego glumca Viktora Savića koji se nedavno otisnuo i u muzičke vode, a sada premijerno predstavlja spot za pesmu "300".

Spot 300 može se pogledati na Jutjubu i preslušati na Dizeru. Savić kaže da od malih nogu uživa u repu i s obzirom da je odrastao pretežno na repu sa zapadne obale.

- Tupak, čije sam spotove, intervjue i nastupe kao klinac gledao na televiziji MTV, veliku je pažnju posvećivao tekstovima. Pošto je tada on diktirao stil, kao što sada radi na primer Rijana, ostali koji su se trudili da budu bolji od njega, ili bar najbolji što mogu, takođe su pridavali najveći značaj tekstovima - kaže Viktor.

On je primetio da je, kada je Tupak ubijen, vremenom "nivo igre" krenuo da opada u umetničkom, pokretačkom smislu, a da raste u čisto komercijalnom.

- Pošto se to dogodilo na svetskoj mapi, taj pad se naravno osetio i kod nas. Sve je manje bilo pravih, a oni koji to jesu, vremenom su krenuli da odustaju ili da se priključuju tom prizemnom kolu. Neki se i dalje bore, njima svaka čast, a ove druge koji su se predali nemam pravo da osuđujem - objasnio je popularni glumac i dodao da je to razlog zašto je počeo da se bavi repom i piše tekstove.

- Osećam se dužnim prema pravoj igri i pravim igračima na kojima sam odrastao i koji su me vaspitavali.Želim da motivišem mlade repere da nastave da veruju, da rade i da se bore. Želim da se bavim umetnošću čiji je cilj da pokreće - rekao je Viktor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: viktor savić