Osvojite 3x2 karte za predstavu "Džepovi puni kamenja" i uz to knjigu "Otkrivanja"

Osvojite 3x2 karte za predstavu "Džepovi puni kamenja" i uz to knjigu "Otkrivanja"

Autor: | 17/03/2016

0

"Džepovi puni kamenja" su priča o dva mlada čoveka koji u svom životu hoće da naprave nešto, nešto vredno i veliko, nešto što se razlikuje drastično od statiranja u filmovima. I tako….Čarli i Džejk čekaju svoju šansu…Čarli bi voleo da proda svoj scenario, a Džejk da dobije glavnu ulogu u nekom filmu.

Dva glumca Ateljea 212 igraju 13 likova u predstavi o malom irskom selu u kome se snima holivudski film! To je predstava o malim i beznačajnim ljudima i o njihovoj nadi, nadi da će uspeti da promene svoje male, siromašne i beznačajne živote ako samo dobiju pravu priliku za to. "Nije važno što si niko i ništa, ako dobiješ šansu" glasi pravi moto ove predstave. Uživaćete u ovoj urnebesnoj komediji o "sudaru" Holivuda, sveta filmske iluzije, sa siromašnim žiteljima jednog sela, a najviše u maestralnoj igri Nenada Jezdića i Nebojše Ilića.

U moru velikih tema, velikih ljubavi i nedoumica kao malo osveženje dolazi roman "Otkrivanja" spisateljice Sanje Bogetić koji donosi jednostavnu, savremenu-svevremenu priča, o otkrivanju samog sebe i onoga što nosi suočavanje.

Priča je ispisana kroz likove tri junakinje koje nošene emocijama zajedno traže smisao i veruju da je u prijateljstvu moć.

Prijateljice uočavaju zablude i greške, ali prevazilaze ih novootkivenim snagama, sa namerom da pokažu kako je vredan jedino život ispunjen ljubavlju, iako ona nekad zna da guši, sputava i vara.
Ovaj roman prvenac pesnikinje Sanje Bogetić, se lako čita, dugo pamti, a iskreno savetuje: otkrij i sledi svoj put.

- Ovo je jedna od onih priča koje prepričavate uz kafu sa prijateljicom, ali je brzo i zaboravite za razliku od aktera iste. Prve ljubavi, razvodi, borba sa demonima koji imaju naše oči i usne - kaže autorka Sanja Bogetić.

Knjigu možete da naručite online OVDE.

Ukoliko želite da osvojite nagradu, ostavite komentar na našoj Fb stranici www.facebook.com/hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: Atelje 212