Daniel Kajmakovski: Zbog Tine ću da skačem na štiklama

Daniel Kajmakovski: Zbog Tine ću da skačem na štiklama

Autor: | 16/03/2016

0

Pevač i učesnik šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ Daniel Kajmakoski, nakon imitacija Bruna Marsa i Džibonija u narednoj epizodi će morati da se pokaže u ulozi legendarne Tine Tarner.

Zbog imitacije žene Daniela čeka depilacija nogu i ruku, ali i hod na štiklama, što muškarcima najteže pada.

- Eto, i meni je zapalo da budem žena! Kada je stigao poziv za „Tvoje lice zvuči poznato“ obećao sam sebi da ću na svaki od zadataka gledati kao na izazov, koji će me naterati da prevaziđem sopstvene granice. Tina Tarner je odlična pevačica, a nastup koji će gledaoci videti u nedelju uveče biće spektakularan, tako da se vredi pomučiti. Tina je pre svega odlična pevačica, čiji glas obožava ceo svet, tako da će ovo ponajviše biti pevački težak zadatak. Sve ostalo je samo šminka - kaže pevač, koji uveliko uči da hoda na potpeticama.

- Deo ovog zadatka je ne samo da se hoda, već i da se igra na štiklama, što mi definitivno neće biti baš lako. Sprema se ozbiljna koreografija, koju satima vežbamo u Pozorištu na Terazijama, tako da verujem da će nastup biti odličan. Skakao sam bandži džamping, sa čak 174 metra visine, pa verujem da je hod na štiklama manje stresan. (smeh) Sve u svemu, volim izazove! - tvrdi Daniel, koji se ne boji bola zbog depilacije koju će morati da uradi pred ovaj nastup, niti šta će mu drugovi reći s tim u vezi.

Kajmakoski od audicije za muzičko takmičenje „Iks faktor“, na kojem je pobedio, živi na relaciji Beč-Skoplje-Beograd.

- Putovanja i život na više lokacija mi nikada ne predstavljaju problem. U svakom gradu imam prijatelje, saradnike i što je najvažnije publiku, tako da se svuda osećam kao kuće - uz osmeh kaže pevač koji posle dueta sa Željkom Joksimovićem sprema singl „Samo za ljubav”, koji će publici predstaviti nakon snimanja spota.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, Guliver/Splash hellomagazin

Najnovije vesti