Zak Efron izgleda kao grčki bog, koja je tajna njegovog savršenog izgleda? (foto)

Zak Efron izgleda kao grčki bog, koja je tajna njegovog savršenog izgleda? (foto)

Autor: | 15/03/2016

0

Nije tajna da Zak Efron ovih dana izgleda kao "milion dolara", savršeno izvajano telo gde se svaki mišić vidi. Kada su ga fotografi uhvartili na snimanju "Baywatch", bez majice, glumac je te fotografije postavio i na svoj Instagram profil.

Dok golišav visi u vazduhu i uz pomoć mišića se prebacuje sa jedne na drugu kariku, Zak izgleda impresivno, a što je još zanimljivije, nema nikakvih sigurnosnih konopaca koji bi ga zaštitili od eventualnog pada i povrede.

- Ništa nije bolje od malo #NinjaWarrior treninga za početak dana. Meseci i meseci treninga od ovog momenta - Napisao je Zak kraj ove impresivne fotografije:

Njegove pločice očigledno zahtevaju dosta treniga u teretani, ali šta jede Zak  posle ovakvih treniga, ali i da bi imao ovako savršeno telo? Efron je to objasnio na Tviteru , otkrivši detalje svoje "Baywatch" dijete.

- Devet dana sa nula ugljenih hidrata i šećera. Samo organska "zelena" hrana, slobodan izvor proteina i organski zeleniš  - napisao je Zak.

Honestly I have a hard time with paparazzi but s/o to this dude ?

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on Mar 5, 2016 at 9:44pm PST

Očigledno se njegova restriktivna dijeta isplatila ako je suditi po njegovim izvajanim mišićima. Ali, posle svega Zak ponekad i "vara", to je taj deseti dan kada bukvalno jede sve!

 - Ogromna šnicla, gomila krompira i povrća, sir, 3 dezerta, hleb/puter, "cigla" od sira i kavijara -  napisao je Zak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash/instagram
Tagovi: Zak Efron

Najnovije vesti