Ben Aflek prvi put otvoreno o braku i razvodu sa Dženifer Garner

Ben Aflek prvi put otvoreno o braku i razvodu sa Dženifer Garner

Autor: | 15/03/2016

0

Slavni glumac, Ben Aflek, najzad je odlučio da kaže šta ima o razvodu od svoje dugogodišnje supruge, glumice Dženifer Garner.


Kao što su deset godina imali brak za primer, tako su Ben i Dženifer i sada ostali bivši ljubavnici za primer!

Dženifer je prošlog meseca dala veliki intervju u kojem je prvi put govorila o raspadu njihovog braka prošlog leta.

- On je komplikovan lik. Uvek sam govorila: ’Kada te njegovo sunce obasja, to ćeš odmah osetiti.’ Ali može da bude i mračan ponekad - kazala je ona tvrdeći da Ben i dalje zauzima posebno mesto u njenom srcu i da zajedno sa njim podiže njihovo dvoje dece.

Džen je tom prilikom negirala i glasine prema kojima je za razvod krivo glumčevo neverstvo.

Ben nije odmah reagovao na intervju, kao što su mnogi očekivali, već je sačekao da se sve stiša i prokomentarisao ceo krah svog braka u novom intervjuu za New York Times.

- Ona je osetila potrebu da o tome govori i da završi sa tim već jednom da bi konačno mogla da kaže novinarima: ’Vidite, već sam govorila o tome, ne želim to da radim ponovo’ - objasnio je Ben.

On je dodao da je u odličnim odnosima sa Dženifer i da planiraju ovog leta da idu zajedno sa decom na odmor.

- Džen je sjajna, ona je sjajna osoba! U odličnim smo odnosima. Evo, baš jutros smo se videli, ona je deo moje svakodnevice - kazao je glumac.

Njih dvoje razveli su se u junu 2015. godine, objavivši tu vest samo dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty