Marija Šarapova odgovorila Nadalu na prozivke

Marija Šarapova odgovorila Nadalu na prozivke

Autor: | 13/03/2016

0

 

Ovih dana jedna od najboljih teniserki planete prolazi kroz veoma težak period, koji će bez sumnje ostaviti posledice i na njenu nakrijeru i na život.

Nije nimalo lako kada se zbog tako negativne stvari kao što je doping nađete u centru pažnje celog sveta koji vas je do juče smatrao atletskim božanstvom.

No, Marija Šarapova bar je imala snage i dostojanstva da prizna šta je učinila i da za to preuzme odgovornost.

Hrabrost je lepoj Ruskinji svakako potrebna i za suočavanje sa nuspojavama šokantnog priznanja, a među njih spada i okršaj sa kolegama, ovog puta van terena, iako niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da se i sami ne koriste nedozvoljena sredstva.

Veliku sportsku zvezdu među prvima je prozvao Rafael Nadal, koji je izjavio da zaslužuje suspenziju zato što je varala. Međutim, Maša nije ostala dužna ni njemu ni ostalima.

Na svojoj oficijelnoj Fejsbuk stranici, u poruci naslovljenoj “mojim fanovima”, objasnila je šta se zaista dogodilo i indirektno prozvala Nadala, rekavši da je ona bar bila poštena jer se nije krila iza navodne povrede, što je mogla da učini, aludirajući na priče da je španski teniser pre nekoliko godina upravo povredom prikrivao pad na antidoping testu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić instagram

Najnovije vesti