Najudobnija majica postala hit među trendseterkama

Najudobnija majica postala hit među trendseterkama

Autor: | 12/03/2016

0

Nekad rezervisana za sportske aktivnosti i lenje vikende, dukserica s kapuljačom našla je svoj put do trendseterki koji udobnost ovog odevnog komada sve više koriste pri kreiranju urbanih kombinacija.

Ubrzan način života nametnuo je sve veću potrebu za udobnom i funkcionalnom odećom, što se pokazalo odličnim poligonom za jačanje takozvanog trenda athleisure. Reč je o trendu s fokusom na udobnoj i funkcionalnoj odeći i obući sa sportskim predznakom koja sada služi za svakodnevno nošenje, nezavisno od tipa aktivnosti.

Trend je zahvatio i popularnu duksericu kao oličenje udobnosti. Često neugledan predmet postao je itekako primamljiv, ako je suditi po brojnim slavnim trendseterkama koje ga uspešno uklapaju u svakodnevne kombinacije.

Ove majice mnoge žene uspele su da transformišu u izrazito trendi komad u kombinaciji s podjednako trendi komadima poput bomber jakni. Ipak, kao što je moglo da se pretpostavi, duksevi na slavnima stižu i s paprenom cenom. Kao najpopularnije majice s kapuljačom među slavnima pokazale su se one francuskog underground brenda Vetements koje se cenovno kreću do 500 pa sve do dve hiljade evra. Cena očigledno ne igra nikakvu ulogu kod modnih zavisnika s obzirom na to da su majice ovog francuskog brenda većinom rasprodate.

Takav rasplet događaja nimalo ne čudi ako uzmemo u obzir činjenicu da Vetements dukseve uglavnom nose jedne od najfotografiranijih i najuticajnijih osoba na društvenim mrežama.

Jedno je sigurno - dukserica je postala je izrazito poželjan i privlačan komad. Nezavisno od cene, za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti ako je nosite kao neformalnu dnevnu odeću.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda trend