Dubravka Mijatović: Izgledam fenomenalno jer nisam išla kod estetskog hirurga

Dubravka Mijatović: Izgledam fenomenalno jer nisam išla kod estetskog hirurga

Autor: | 09/03/2016

0


Glumica Dubravka Mijatović, koja u petoj deceniji može da se pohvali savršenom linijom i besprekornim tenom, tvrdi da je za njen izgled zaslužna genetika, ali i naporni treninzi.

Mijatovićeva je blistala na premijeri predstave „Priča se po gradu“, a kako je estetska hirurgija jedna od tema predstave, glumica tvrdi da još nije podlegla tom trendu.

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka, koja smatra da lepota ženama daje sigurnost.

- Spoljašnja lepota i estetski poduhvati svakako daju sigurnost ženi, ukoliko nema preterivanja. Mi smo u predstavi prikazali posledice preterivanja. Moj lik je žena koja sve radi sama. Rešila je da napreduje i našla je način da u trendu punjenja botoksom i hijaluronom napravi od toga biznis - objašnjava Dubravka i smatra da najveći problem leži u preterivanju.

- Stvarno mislim da je lepota subjektivna, ali izgleda da kada žene počnu sa zahvatima, navuku se i ne mogu da prestanu. Estetska hirurgija služi da bi neko rešio neki manji problem kao što su uši, nos, eventualno usta. Žene koje preteraju su mi prosto smešne, jer sve liče jedna na drugu - rekla je Mijatovićeva i kaže da je recept za dobar izgled ne opterećivati se manama.

- Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete - završava Dubravka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin