Sara Jo je u vezi s Marčelom?

Sara Jo je u vezi s Marčelom?

Autor: | 08/03/2016

0


Romansa dvoje muzičara traje više od tri meseca, ali oni ne žele da govore o svojoj vezi.

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Sara Jo uživa u ljubavi sa srpskim hip-hoperom i piscem Markom Šelićem Marčelom. Njih dvoje su najpre bili dobri prijatelji, a potom se rodila ljubav.

- Ona je upoznala Marka preko zajedničkih prijatelja. Dopala joj se njegova muzika, ako i njegovi nastupi pred kamerama, bilo da je reč o muzici ili knjigama ili kada komentariše javnu scenu. Kako je i Sara po prirodi izuzetno buntovna kao Marčelo i ne prihvata društvene nametnute norme, to ih je dodatno spojilo. Nekoliko meseci njih dvoje su se družili, on joj je davao savete u kom pravcu bi trebalo da ide njena karijera... A onda se desila i ljubav. Nekoliko dana pred doček Nove godine ozvaničili su vezu i to otkrili svojim najbližim prijateljima - kaže neimenovani izvor blizak pevačici, piše blic.rs.

- Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na Sarinom nastupu u jednom beogradskom klubu za doček Srpske nove godine, kada je Marčelo došao da joj pruži podršku. Nakon toga počeli su malo češće da izlaze na javna mesta, a kako je Marčelo veliki filmofil, obožava da sa Sarom ide u bioskop, pa su ih tako i viđali zajedno - dodaje izvor.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, promo hellomagazin

Najnovije vesti