Mima Karadžić o "Komšijama": Bićemo kao čuveni "Tvin Piks" (video)

Mima Karadžić o "Komšijama": Bićemo kao čuveni "Tvin Piks" (video)

Autor: | 05/03/2016

0

 

"Komšije" su spremne za nove avanture. Druga sezona ove domaće serije uveliko se snima, a premijernu epizodu gledamo već u nedelju 6. marta od 20.05 na Prvom programu RTS.

- Upravo traje pauza na snimanju, zato se i javljam - kaže za "TV novosti" glumac Mima Karadžić.

- Radimo punom parom i spremni smo za novu sezonu.

Karadžić, koji u seriji tumači lik Mašana, Crnogorca, lovca i strogog oca, ističe da će glumačka ekipa ostati uglavnom ista:

- Nebojša Ilić, Milica Mihailović, Miša Samolov, Nataša Marković, Anja Mit i ja, nastavljamo gde smo stali, ali biće tu mnogih iznenađenja.

Od nedelje, serija dobija novu dimenziju, jer se uz idejnog tvorca i reditelja Milana Karadžića, kao pisac pojavljuje i poznati scenarista Vladimir Đurđević.

- Videćemo mnoge misterije vezane za kuću koju su Zdravkovići pazarili. Sve to doprineće da delujemo kao čuveni „Tvin Piks”, ali likovi, naravno, ostaju duhoviti i veseli - otkriva Mima.

Tokom nove sezone vratićemo se i sedam decenija unazad, zbog događaja koji su se desili u toj kući. Zato u seriju stižu i novi likovi, a najvažniji je starac Sava, kojeg će igrati Tanasije Uzunović. On će nam otkrivati zašto dom Zdravkovića prati određena sudbina.

- Uz Tasu, u novih 12 epizoda pojaviće se i mladi glumci iz regiona - priča sagovornik. - Sa novim likovima dolazimo do priče koja je dobro iskomplikovana, a opet vedra. Tako da sam siguran da će serija imati još više fanova.

Poslednji put sa „Komšijama” smo se družili tokom novogodišnjih praznika. U toj specijalnoj epizodi u goste na salaš u Brestovcu stiglo je mnogo poznatih ličnosti. Mima sa ponosom ističe da su tada uspeli da obore sve rekorde - i gledanosti i snimanja, jer je ceo specijal bio završen za tri snimajuća dana, pa se rad od po 16 sati dnevno podrazumevao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello