Snima se film o Baraku Obami

Snima se film o Baraku Obami

Autor: | 04/03/2016

0

O aktuelnom predsedniku Sjedinjenih Država, Baraku Obami, napisano je mnogo, ali je verovatno vrlo malo ljudi očekivalo da bismo mogli da dobijemo i romantičnu komediju o njemu.

Iako je do sada snimljen solidan broj filmova o američkim predsednicima,  i okolnostima koje su ih okruživale, kakvi su "Svih predsednikovih ljudi" ili "Linkoln", tek je poslednjih godina počelo snimanje filmova o američkim predsednicima dok su još živi, a da uz njih nisu vezani skandali.

Zato je prilično iznenađujuće što je odlučeno da se snimati film o Baraku Obami, i to o njegovim mlađim danima. Film bi navodno trebalo da se bavi Obamom tokom njegovog života u Njujorku 1981. godine dok je studirao na Univerzitetu Kolumbija.

The film sees Obama as a college student exploring NYC, where he has a fateful encounter with a young woman.

Posted by The Hollywood Reporter on Tuesday, March 1, 2016

Na tom univerzitetu Obama i diplomirao, tako da bi film mogao i time da se bavi. Zasad je objavljeno da se film zove "Barry" i da su dvoje glavnih glumaca relativno nepoznati Devon Terel i Anja Tejlor-Džoj, koja se pojavljuje u pompezno najavljivanom hororu"Vvitch", dok je Terelu ovo prva uloga.

Film bi trebalo da ima pčremijeru stići krajem godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Barak Obama