Vlado Kalember: Nikad mi ni jedna žena nije kuvala

Vlado Kalember: Nikad mi ni jedna žena nije kuvala

Autor: | 02/03/2016

0

Pevač Vlado Kalember (62) sprema se za učešće u kulinarskom šou programu, gde će pokazati koliko je vešt za šporetom, ali i otkriva neke tajne iz svog života...

Kaže da često sprema testeninu na razne načine jer je njegov sin Darijan (10) voli. Rado i prijatelje pozove na večeru, posebno kad kod njega gledaju fudbalsku utakmicu.

- Kod mojeg mesara nabavim biftek dva, tri dana ranije. Kad se svi okupe, pečem ga na naglo. Za svaki slučaj, uvek spremim i koji komad više jer celo moje društvo voli dobro da pojede. U drugom tiganju ispečem malo tikvica i pre nego što utakmica počne sve im je servirano - rekao je Kalember.

Iako kaže da nije opterećen hranom, kuva svaki dan i voli jela koja se brzo i jednostavno spreme, a kvalitetna su i zdrava. Često je na putu i jede u restoranima pa mu je najlepše da jede kod kuće, ali, priznaje, nije vešt u spravljanju jela koja se 'jedu kašikom'.

- Kad se zaželim dobrog pasulja, neke čorbe ili gulaša, odem u obližnji restoran i super mi je - zadovoljan je Vlado.

Kolači i poslastice nisu često na njegovom stolu jer, tvrdi, nije sladokusac. Nikad mu ni jedna žena nije kuvala.

- Najveći deo života sam živeo sam, pa sam se navikao da brinem o sebi u svakom smislu, pa i u kuvanju. Ana i ja smo mnogo radili, putovali iz jednog grada u drugi. Ona je dosta svirala u inostranstvu pa je znala da bude odsutna i po nedelju dana. Ali, kad je bila kod kuće, a ja na putu, po povratku bi me razveselila omiljenim jelom - rekao je Kalember o devetogodišnjem braku s violončelistkinjom Anom Rucner (33).

Ističe da njegova bivša supruga zna dobro da kuva, ali su se navikli da svako sebi kuva jer i u hrani, kao i u muzici, imaju različite ukuse. Iako je Ana više volela kuvanu hranu, nikad nije odbila čuveni Vladin crveni rižoto ili biftek s orasima, čija priprema traje tri dana. Toliko meso pre pečenja mora da odleži u pacu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: vlado kalember