Amira Medunjanin kreće na turneju po Srbiji

Amira Medunjanin kreće na turneju po Srbiji

Autor: | 02/03/2016

0

Pevačica sevdalinki Amira Medunjanin usled velikog interesovanja publike je predstojećoj turneji po Srbiji dodala i koncerte 21. marta u Domu sindikata u Kragujevcu i 26. marta u Kongresno-muzičkoj dvorani "Milenijum" u Vršcu.

U pratnji vrsnog gitariste Ante Gela, Amira će održati već rasprodate koncerte 20. marta u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu i 25. marta u Narodnom pozorištu u Nišu.

Još malo ulaznica ostalo je za koncerte 19. marta u bioskopu "Kruševac" i 22. marta u Domu društvenih u Kraljevu.

Pred početak turneje po Srbiji, publika se može uveriti u izuzetne pevačke veštine Amire Medunjanin, kao i sviračke Ante Gela, video-snimkom uživo izvedene pesme "Tvoje oči", koju je snimio Zdravko Čolić na albumu "Šta mi radiš" iz 1983. godine na stihove i muziku Momčila Bajagića-Bajage, dok je koautor muzike Miša Aleksić.

"Tvoje oči" su Amira i Ante izveli uz pomoć gudačkog kvarteta "Intermeco" jesenas u beogradskom teatru "Zvezdara", na koncertu "Sa ženske strane jastuka" na kome su muzičarke iz Srbije i regiona izvodile Bajagine pesme.

Nastupima u Kragujevcu, Nišu i prvi put u Kruševcu, Kraljevu i Vršcu Amira nastavlja uspešna druženja sa publikom u Srbiji, gde je samo prošle godine rasprodala beogradski Centar "Sava", i napunila dvorane i pozorišta u Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu i Somboru.

- Uvek to budu prekrasni susreti, na kojima pričamo zajedničku priču povezani sa publikom nekim nevidljivim nitima. Interakcija sa ljudima koji dođu, odvoje dva sata i podele ih sa nama odlučuje u kom pravcu će koncert ići. Sve nekako krene drugim tokom od zacrtanog - kaže Amira.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook

Pročitajte još