Melanija Tramp: Zaljubila sam se u Donaldov neverovatan um (video)

Melanija Tramp: Zaljubila sam se u Donaldov neverovatan um (video)

Autor: | 26/02/2016

0


Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, kandidata na stranačkim izborima u Americi, u intervjuu za televiziju MSNBC pričala o svom životu pre Donalda, braku i trenutnoj političkoj kampanji svog supruga.

Melanija je 1996. godine stigla u Ameriku iz rodne Slovenije, a danas je u mogućnosti da postane prva dama Amerike.

Melaniju su intervjuisali u njenom domu u prijatnoj atmosferi, a ona je naglasila da trenutno pokušava da živi normalnim životom uprkos velikoj medijskoj pažnji.

Kada su je pitali šta ju je to privuklo kod Donalda ona je rekla da se odmah zaljubila u njegov neverovatan um. Posebno je istakla da su oboje u braku vrlo samostalni, ali pružaju nesebičnu podršku jedno drugome.

- Imamo odličan odnos i vrlo smo samostalni. Niko nikoga ne pokušava da promeni - rekla je Melanija koja samtra da je dobar primer za sve one koji dolaze u Ameriku jer je i sama emigrirala 1996. godine iz Slovenije.

- Nikada nisam želela da ostanem u Americi bez papira. Pridržavala sam se zakona, a smatram da bi svi trebalo time da se vode - rekla je.

U intervjuu Melanija je objašnjavala i stavove svog supruga po pitanju Meksikanca, muslimana i svim ilegalnim migrantima koji se trenutno nalaze u SAD.

Ipak, kako ona kaže ne slaže se uvek s njim i nema problem da mu pokaže svoje neslaganje.

- Ponekad sasluša moje mišljenje, ponekad ne - objasnila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images