Vladimir Mandić prelomio: U septembru staje pred matičara sa Jasminom Trnavac

Vladimir Mandić prelomio: U septembru staje pred matičara sa Jasminom Trnavac

Autor: | 24/02/2016

0

 

Bivši uspešni sportista Vlada Mandić oduvek je u javnosti predstavljan kao srcolomac.

Iako se tek pre tri godine zvanično razveo od supruge Jelene, sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Stašu, rukometaš je rešio da se ponovo skrasi i potpiše papir. Kako „Alo!“ saznaje, Mandić će u septembru odvesti pred matičara devojku Jasminu Trnovac, sa kojom je pre tri meseca dobio sina Petra.

- Vlada je nakon razvoda pričao da se nikada više neće venčati jer njemu papir ništa ne znači. Nekoliko puta je i izjavio u novinama da od ženidbe nema ništa. Međutim, kada je upoznao Jasminu, sa kojom je dobio sina, počeo je da razmišlja da li je fer da joj uskrati zadovoljstvo da izgovori sudbonosno „da“.

Kako je pričao, bračni zaveti ništa ne znače i ne garantuju sreću do kraja života. Jasmina se složila s njim, ali je nekoliko puta u neobaveznim razgovorima pomenula da je, kao i sve devojke, sebe zamišljala u venčanici. Tek nedavno, Vlada je seo sa svojom devojkom, popričali su i rešili da se u septembru venčaju, ali da to bude intimno venčanje, bez 500 zvanica i pompe - priča izvor blizak Mandiću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello