Čarli Šin otkrio koliko plaća bivšim ženama

Čarli Šin otkrio koliko plaća bivšim ženama

Autor: | 24/02/2016

0


Kontroverzni 50-godišnji glumac Čarli Šin, koji ima šestogodišnje blizance Boba i Maksa sa Bruk Miler i kćerke Sem (11) i Lolu (10) sa Deniz Ričards, otkrio je da obema ex-suprugama plaća po astronomskih 55.000 dolara mesečno.

Gostujući u "The Dr Oz Šou", Čarli je rekao da im plaća "55.000 svakoj mesečno, oslobođeno od poreza", a onda je upitao publiku:

- Vi biste svi mogli da živite od toga, zar ne?!

Otkrio je i da toliko plaća u sklopu svog projekta "Operacija Harmonija", a koji za cilj ima da njegova deca i bivše žene žive u njegovoj blizini.

- Kupio sam kuće u svom komšiluku za Bruk i dečake, a onda i za Deniz i devojčice. Želeo sam da svi živimo u istom kraju. I to je pošlo po zlu.

Trenutno Čarlija tuži Deniz, jer tvrdi da je nju i njihove kćerke izbacio iz kuće, te da je slao devojčicama agresivne poruke. Jedan od Čarlijevih advokata, Martin Singer, optužio je glumicu da je "alava".

- Predstavljam Čarlija više od 20 godina. Peti, Denizin advokat, je samo poslednja u nizu advokata koje je Ričardsova unajmila sa ciljem da izmuze što više novca od Čarlija. Ovo sada nema nikakve veze sa decom. Ona je jednostavno pohlepna, alava. Nije zadovoljna što dobija čistih 55.000 dolara svakog meseca, to je više nego što 99% ljudi na svetu zarađuje. Sada od Čarlija traži još više novca, i to za drugu kuću, jer joj ova od sedam miliona nije dovoljna - rekao je Singer.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin

Najnovije vesti