"Prijatelji" i "Štreberi" u urnebesnom zajedničkom skeču (video)

"Prijatelji" i "Štreberi" u urnebesnom zajedničkom skeču (video)

Autor: | 21/02/2016

0

Ekipe serija "Prijatelji", "Štreberi", "Will & Grace", "Dva i po muškarca", "Kafića Uzdravlje" i drugih popularnih serija zajedno su snimile duhoviti skeč u čast Džejmsa Barouza.

Zvezde su se okupile kako bi zajedno snimile skeč za NBC-jev tribute Džejmsu Barouzu. Sve počinje telefonskim pozivom Džima Parsona iz serije "Štreberi" koji telefonira  Šonu Hejsu iz "Will & Grace".

- Šone, Džim je - govori Parson. - Radiš li nešto važno danas? Treba mi tvoja pomoć. Nekako sam obećao direktorima NBC-a da ću organizovati tu veliku stvar u čast Džimija Barouza.

Hejs na to odgovara:

- Džimi Barouz? Misliš li na veterana sitkoma, reditelja Džejmsa Barouza, poznatog po serijama 'Kafić Uzdravlje', 'Taxi', 'Fraiser', 'Will & Grace'? Onaj Džejms Barouz čiju fotografiju slučajno držim pored kreveta?

Parson, koji glumi sveznajućeg Šeldona Kupera objašnjava:

- Sve što treba da uradiš jeste da pozoveš sve s kojima je Džimi radio poslednjih 40 godina i kažeš im da se pojave večeras u 8. Hvala ti mnogo - pre nego naprasno spusti slušalicu.

Legendarni Džek Mekfarland nastavlja sa zvanjem ekipe iz "Kafića Uzdravlje", Meta Leblanka iz "Prijatelja", Čarlijea Šina i drugih, moleći ih da se pojave na događaju u čast slavnog reditelja.

Za sada pogledajte ovaj klip, a prava stvar očekuje nas sutra, nakon emitovanja specijala u čast Barouza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscr/youtube

Pročitajte još