Luna Đogani: Za tatu ću uvek biti beba koja je mlada da ima dečka

Luna Đogani: Za tatu ću uvek biti beba koja je mlada da ima dečka

Autor: | 21/02/2016

0

Najstarija ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, kaže da joj sve ove godine nije bilo lako da bude dete javnih ličnosti, koje su se, pri tom, razvele.

Izjave u kojima su njeni roditelji za medije govore ružne stvari jedno o drugom, kao i tvrdnje da je njen otac tukao majku, za jednu devojčicu su bile strašne, stoga je potražila stručnu pomoć.

- Bila sam pod velikim stresom jer sam na ulici slušala: „A to je ona mala čiji roditelji su se razveli, u novinama je pisalo to i to...“ Tada sam pomoć potražila od psihijatra, i dosta mi je pomogao. Shvatila sam da, nažalost, nisam mogla da biram to da ću biti dete razvedenih i poznatih roditelja - kaže Luna, kojoj su najteže padale priče da je Gagi zlostavljao Anabelu.

- Pitala sam ih sve što me je interesovalo. Bila sam upućena u sve kada su se razvodili i tačno sam mogla da ocenim kada je neki naslov u medijim tačan, a kada ne. Nikada ih nisam napadala, a da nisam pre toga tražila da mi objasne - ističe Luna, koja priznaje da su joj oba roditelja znatiželjna kada su njeni momci u pitanju.

Exkluziv ? #myfamily ?? #part5

A video posted by Luna Djogani ? (@lunci_djogani) on Jan 6, 2016 at 12:11pm PST


- Tata uvek ima primedbe na moje momke. Za njega ću uvek biti beba koja je još mlada da ima dečka. Želi da bude u sve upućen, ali me ne prati i ne špijunira mi telefon. Uvek me savetuje da se pazim jer ima različitih momaka. Mama je veći psiho od njega kada su moji momci u pitanju, ona traži sve da zna, od urinokulture do porodičnog stabla. Upoznali su samo jednog koji je to zaslužio, na sreću, bili su fini prema njemu - uz osmeh priznaje Anabelina i Gagijeva ćerka koja je podržala tatu u odlasku u rijaliti.

- Mislim da je farma velika glupost, ali sam mu rekla da uđe ukoliko to želi. Nadam se da se neće potući tamo jer sam jedino to tražila od njega. Teško ga je isterati iz takta, ali ako do toga bude došlo, neće moći niko da ga zaustavi - iskrena je Luna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram

Pročitajte još