Šampionka Ivana Maksimović otkrila ko joj je uzor u životu i kako se snašla u braku

Šampionka Ivana Maksimović otkrila ko joj je uzor u životu i kako se snašla u braku

Autor: | 19/02/2016

0


Lepa i odlučna, sa puškom u ruci, Ivana Anđušić Maksimović je uzor mnogim devojkama.

To joj prija, ali kaže da je i sama imala veliki uzor kao mala, svoju majku.

- Ona je imala glavnu ulogu u mom vaspitanju i njoj dugujem zahvalnost što je negovala moj karakter i podržavala moje stavove. Učila me je da budem samostalna i hrabra, da ambiciozno jurim svoje snove i da kada padnem ustanem još jača. Kao što volim i divim se svojoj majci, tako cenim mlade devojke u kojima prepoznam sebe. Mislim da je sve manje takvih devojaka koje imaju taj pogled ’promeniću svet’ i koje su željne da se njihov glas čuje. Zato sam ponosna i srećna što tamo negde ima devojčica kojima sam uzor i koje žele da postignu ono što sam i ja.


Iako Ivana danas svoj život ne može da zamisli bez streljaštva priznaje da ne zna šta bi drugo izabrala da se nije od malena vezala za pušku i metu.

- O tome često razmišljam, jer toliko je stvari koje želim da uradim, a za koje nemam vremena ni mogućnosti, pa onako u šali kažem - ma to ću ja u sledećem životu - kroz smeh priča i dodaje da je kao mala želela da bude i teniserka, plesačica ili glumica.

Ivana priznaje i da neočekivano uživa i u ulozi domaćice u njenom sportskom braku sa košarkašem Danilo Anđušićem.

- S obzirom na to da smo oboje profesionalni sportisti i da su nam karijere trenutno u prvom planu, često smo razdvojeni. Ali kada smo zajedno uživam u kuvanju i spremanju, što pre nije bio slučaj. Izgleda da brak ipak promeni ženu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti