Pet trendova koje nam donosi Nedelja mode u Njujorku

Pet trendova koje nam donosi Nedelja mode u Njujorku

Autor: | 18/02/2016

0
FENTY PUMA

Nedelja mode u Njujorku počela je 11. februara i već nam je donela nove trendove.

Điđi Hadid, Karli Klos i Jumi Lambert su među modelima koje su nam pokazale šta je to novo i in. Dizajneri kao što su Rijana, Džeremi Skot, Tomas Vajld donose nam trendi modele, od monohromnog izgleda, hrabrih printova, crteža na materijalima, živopisnih torbica do toplog krzna.

1. Crno-bela kombinacija

Pevačica Rijana debitovala je Fenty Puma kolekcijom pa je za tu priliku zadužila Điđi Hadid da prošeta pistom plišani crni kaput i stiletto bele patike.

I Cushnie Et Ochs predstavio je svoje crno-bele komade i prelepe kožne rukavice.

Cushnie Et Ochs

2. Print, print, print

Karli Klos ponela je "leopard" kaput i roze tufnastu haljinu na otvaranju i zatvaranju Jeremy Scott revije, dok je Alice and Olivia prikazao retro printove i materijale.

Jeremy Scott
Jeremy Scott
Alice and Olivia

3. Bogata tekstura

Thomas Wylde je za svoju reviju pripremio upadljivu slojevitu, narandžastu haljinu sa oversized rukavima i ukrasima, a Leanne Marshall belu haljinu sa slojevima tila.

Thomas Wylde
Leanne Marshall

4. Šarene torbice

Šarene torbice "prošetale" su pistama raznih dizajnera, a moher torbica sa vezenim detaljima Alice and Olivia pravo je osveženje.

Alice and Olivia
Alice and Olivia

5. Krzno

Kontroverzno krzno se vratilo na modne piste pa tako i na revije Thomas Wylde i Concept Korea. Pistom su "prošetali" modeli oversized bundi, ali i jakne koje imaju samo krznene delove.

Thomas Wylde
Thomas Wylde

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages