Cipele koje će svako vaše izdanje osvežiti na šik način

Cipele koje će svako vaše izdanje osvežiti na šik način

Autor: | 16/02/2016

0

Koliko puta vam se desilo da kupite neke cipele iako vam i nisu toliko udobne? Mi prosto patimo od cipela koje predstavljaju definitivno omiljeni fetiš svake devojke i hodale bismo i u vrtoglavo visokim cipelama ako nas osvoje dizajnom!!

Međutim, u poslednje vreme čini se da smo se malo osvestili po pitanju obuće, i to ne samo mi, već i dizajneri koji su sad fokus svoje obuće usmerili ka spoju udobnog i modernog, svesni da niko ne želi toliko sebe da kazni!

Zato su tržište cipela u poslednje vreme okupirali sjajno dizajnirani modeli koji na prvom mestu nude stabilnu, čvrstu petu, ne veliki nagib i meku kožu koja prosto miluje stopalo. Sve to je naravno "upakovano" u moderan, atraktivan dizajn koji ima mrvicu retro vajba.

Najnoviji brend obuće koji privlači pažnju je britanski Dear Francis, luksuzan brend koji svoje modele dizajnira u Italiji, kolevci najkvalitetnijih i najzanimljivijih modela cipela.

Iza ovog imena stoji Džejn Frances, koja se specijalizovala za dizajn obuće i to za modele koji na prvom mestu zadovoljavaju faktor udobnosti! Džejn od starta sarađuje sa italijanskom obućarima i modelarima koji se trude da njihov model izgleda kao najkvalitetniji par na svetu!

- Oni su kao i ja krajnje strastveni u poslu i ceo proces doživljavaju veoma ozbiljno i profesionalno. Fokus je na klasičnom dizajnu koji ima moderan vajb i koji se oslanja uvek na najfiniju i najkvalitetniju kožu i ručni, unikatni rad italijanskih obućara. Materijali za osnovu variraju od meke kože, preko luksuznog pliša i prijatnih velur varijanti, dok su detalji od čipke i visokokvalitetnog metala.

U prvoj kolekciji dominiraju mules papuče ali i klasične, zatvorene cipele i poluduboke ravne čizmice. Naš prvi crush je rezervisan za crni model četvrtaste, drvene pete i ptičjeg vrha koji za detalj ima oblogu od Pleksiglasa.

Dear Frances je svakako brend koji treba da imate na radaru. Bar na Instagramu!

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram hellomagazin
Tagovi: cipele trend

Pročitajte još

Najnovije vesti