Ana Sević: Naša ćerka još ne traži sestru ili brata

Ana Sević: Naša ćerka još ne traži sestru ili brata

Autor: | 15/02/2016

0
Kraj januara i početak februara bračni par Ana Sević i Darko Lazić iskoristili su za prvo daleko putovanje sa svojom mezimicom Lorenom, a kao idealno odredište za nastanak novih porodičnih uspomena izabrali su Maldive.Poslednjeg dana odmora su sumirali utiske s ovih prelepih ostrva i otkrili neke nepoznate detalje svog odnosa.

- Trebalo nam je nekoliko dana da shvatimo da smo na odmoru i počnemo s opuštanjem - priča Ana i dodaje da njihova ćerka još nije izrazila želju da dobije brata ili sestru:

- Još uvek je mala, pa nije savladala sastavljanje te upitne rečenice. Rođenje deteta samo nas je zbližilo i učvrstilo naš odnos. Najlepši osećaj na svetu jeste taj kad imate nešto zajedničko, što vam je najbitnije i zbog čega još više treba da se borite i postajete bolji ljudi.

Iako njihov brak izgleda kao savršen, Ana priznaje da se i među njima povremeno dese neke nesuglasice.

- Zašto bismo mi bili mimo ostalog sveta? Normalni smo ljudi, s ove planete, imamo nesuglasica i sami sa sobom, a kamoli s drugim bićem. Bitno je znati da ljubav stoji iza svega što se dešava i uvek imajte to na pameti, posebno u takvim situacijama - priča pevačica, a piše "Story".

S njom se slaže i Darko.

- Sve radimo zajedno. Na kraju svako donese svoju odluku, ali uvek smo tu da podržimo jedno drugo - izjavio je Lazić.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Ana Sević

Pročitajte još