Torbica koju svi žele

Torbica koju svi žele

Autor: | 13/02/2016

0

Američka dizajnerka Gabriela Hearst kriva je za pomamu za stylish mini torbicom nazvanom "Nina".

Pre par nedelja Miroslava Duma je na pariškoj Nedelji visoke mode prošetala neodoljivu kožnu torbicu u boji konjaka. Modni forumi odmah su se raspisali o ovom modnom dodatku pitajući se gde torba može da se kupiti i kako do nje da se dođe? Odgovor se nije svideo brojnim zaljubljenicama u luksuzne dodatke jer je "Nina", kako se torbica zove, proizvedena u limitiranoj ediciji od samo 25 komada.

Jedna je otišla i u ruke američke glumice Bri Larson koja ju je kombinovala uz stajling kuće Céline na ručku uoči Zlatnog globusa.

Priču o nastanku torbice Gabriela Hearst je podelila s američkim Harper's Bazaarom, kazavši kako je u produkciju krenula slučajno i to kada je u hotelu u Claridge'su susrela šefa dizajna kompanije Apple koji ju je pitao o torbi koju je nosila. Radilo se o prototipu "Nine". Ubrzo je odlučila da proizvede 25 komada, od kojih je jedna otišla na kućnu adresu Jony Ive.

Torbica je izrađena od kože i karakteriše je čvrsta ovalna ručka koja je takođe presvučena kožom. Za zatvaranje ima samo decentnu zlatnu kopču na koju se zatvara. Pored standardne kožne verzije postoji i luskuzna od crne kroko kože.

Brie Larson with her Nina bag last night at the W Magazine Party. #gabrielahearst #brielarson

A photo posted by Gabriela Hearst (@gabrielahearst) on Jan 8, 2016 at 7:27am PST

My Dearest @miraduma with her Nina Bag during Couture in Paris.

A photo posted by Gabriela Hearst (@gabrielahearst) on Jan 25, 2016 at 10:26am PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/Gabriela Hearst hellomagazin
Tagovi: moda

Pročitajte još