Aleksandar Radojičić se na sudu bori za ćerku

Aleksandar Radojičić se na sudu bori za ćerku

Autor: | 04/02/2016

0

Dok su čekali da suđenje počne, Aleksandar Radojičić i njegova bivša partnerka Jelena Melezović nisu razmenili nijednu reč. Glumac je bio vidno neraspoložen.

- Stvarno je glup povod. Ne želim da dajem nikakve izjave. Razumem vaš posao, ali ovo su privatne stvari koje se ne tiču javnosti - rekao je Aleksandar na molbu novinara da prokomentariše epilog jučerašnjeg ročišta.

Poznati glumac više od godinu dana vodi borbu sa bivšom partnerkom Jelenom Melezović oko starateljstva nad njihovom ćerkom Ajom. Tužbu za starateljstvo je podnela Jelena, a on je odgovorio protivtužbom. Aleksandar i Jelena živeli su u vanbračnoj zajednici tri godine, boravili su u Beogradu, a nakon raskida Jelena se sa ćerkicom vratila kod roditelja u Zrenjanin.

Radojičić je pred sudsku zgradu došao dvadesetak minuta pre početka ročišta, nekoga je zvao mobilnim telefonom, a potom je otišao u kafić na jezeru kod suda. U sudskom hodniku bio je distanciran od supruge nekih desetak metara i nisu komunicirali. Oboje bivših vanbračnih supružnika bili su istrajni u stavu da neće davati izjave dok se sudski spor ne okonča. Sudski postupak u ovom predmetu biće nastavljen uz određeno veštačenje.

Inače, nakon okončanja ročišta, iz sudske zgrade prva je izašla Jelena, odmah je nekom telefonirala i sela u taksi. Glumac je izašao nešto kasnije, brzo se uputio ka automobilu parkiranom kod zgrade suda.

Komentari (0)

Loading
Bojan Hello!