Glumačka predizborna groznica: Sergej Trifunović oformio vladu, Đuričko premijer

Glumačka predizborna groznica: Sergej Trifunović oformio vladu, Đuričko premijer

Autor: | 27/01/2016

0

sergej-trifunovic-instagram
Glumac Sergej Trifunović iskoristio je priču o održavanju prevremenih izbora, pa je na društvenim mrežama objavio spisak ministara koji bi sačinjavali njegovu vladu.

Premijersku funkciju ponudio bi Nikoli Đuričku jer, kako smatra, samo on može na tom mestu da zameni Aleksandra Vučića, a Miloš Bikovićć bi bio zadužen za specijalne odnose s Rusijom, budući da tamo puno radi i da ga ondašnja publika poznaje.

- Đuričko je već ušao u vladu koju sastavljam jer idu izbori. Zasad stvari stoje ovako: Nebojša Glogovac je ministar saobraćaja, Vlasta Velisavljević je ministar za sport i omladinu, Dragan Bjelogrlić je na čelu finansija, a Nataša Ninković ekonomije. Vojin Ćetković je ministar poljoprivrede i pecanja, kulturu ćemo po difoltu dati nekom ko nema veze s njom (verovatno Marijanu Rističeviću) - napisao je Trifunović.

Njegovim predlozima pridružili su se ostali glumci koji ga prate na društvenim mrežama.

- Bolje Nenad Jezdić da bude bude ministar poljoprivrede, a Vojin Ćetković neka bude na čelu vojske. Ti bi mogao da budeš ministar spoljnih poslova, a Andriji Miloševiću bismo mogli da damo novo ministarstvo za šalu i komiku (napaćen nam je narod). Mimu Karadžića stavi za ministra turizma, Dragana Nikolića za ministra energetike, a Milenu za gospođu ministarku. Srđan Todorović bi mogao da bude ministar policije, da kontroliše cirkulaciju šećerne vodice iz Bugarske- bili su neki od predloga

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin