Sećanje na Tošeta Proeskog: Da je danas sa nama, slavio bi svoj 35. rođendan (video)

Sećanje na Tošeta Proeskog: Da je danas sa nama, slavio bi svoj 35. rođendan (video)

Autor: | 25/01/2016

0

Tragično nastradali Toše Proeski danas bi slavio 35. rođendan. Legendarnog pevača ni devet godina posle smrti nisu zaboravili fanovi, niti kolege.

Društvene mreže danas su preplavili spotovi i pesme makedonskog anđela, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007.

Proeski je iza sebe ostavio veliki broj hitova, među kojima su i dueti sa velikim zvezdama. Toni Cetinski takođe je imao čast da sarađuje sa Tošetom, kojeg nije zaboravio.

- Na današnji dan 25.01.1981. godine je rođen i da je danas sa nama slavio bi svoj 35. rođendan... Nikad zaboravljen, nikad preboljen… Jedan jedini… Toše Proeski… Sretan ti 35. rođendan bratko moj. Da, slavim i slaviću uvek dan kada si se rodio i disao isti vazduh sa nama, jer ponosan sam i privilegovan što sam poznavao anđela na zemlji. Voli te brat. Fališ - napisao je Cetinski na Fejsbuku.

Toše Proeski poginuo je 2007. godine u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. Imao je samo 26 godina. Izdao je ukupno deset albuma, od kojih su tri posthumno objavljena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva