Tajna sjajne forme Lepe Brene je detoksikacija na Tajlandu!

Tajna sjajne forme Lepe Brene je detoksikacija na Tajlandu!

Autor: | 24/01/2016

0


Folk diva Lepa Brena već decenijama je u savršenoj formi. Kako bi ostala u punoj snazi ona godinama posle novogodišnjih praznika ide na Tajland na detoksikaciju, a tako je i ove godine.

- Detoksikacija, odnosno posebna hrana daje odlične rezultate. Osećate se čilije, odmorniji ste iako manje spavate, a toksini izlaze iz organizma. Bobi je detoks tretman jako prijao i prošle godine po povratku sa Tajlanda se pridržavao jelovnika koji je tamo usvojio. I tom prilikom je smršao 12 kilograma, dok sam ja skinula nekih sedam do osam kilograma.

- Program se sastoji se, pre svega, u tome što se jede presna i barena hrana i to isključivo sa područja Tajlanda. Boba i ja smo imali svog kuvara od kog smo učili zbog čega je osnova zdrave ishrane upravo u tome da se jede sirova hrana - priča Brena koja smatra da je sada najbolje doba godine.

Ipak, kako sama kaže, ni najbolji detoks program ne bi mogao da da rezultata ako tokom godine ne vodi računa o svom zdravlju.

- Mora da se vežba. Makar da se pliva ili da se upražnjava brzo hodanje. Takođe neophodno je da se umereno i dobro spava, od osam do 10 sati.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još