Rada Manojlović: Momir će ostati poznat samo kao moj bivši dečko

Rada Manojlović: Momir će ostati poznat samo kao moj bivši dečko

Autor: | 23/01/2016

0


Strasti između Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka, košarkaškog trenera Momira Gajića, su se prema rečima pevačice stvar prošlosti na koju je ona stavila tačku.

Idilična veza koja je trajala tri godine završila se loše i nesportski, a repovi ljubavi Rade Manojlović i Momira Gajića još se razvlače po javnosti.

Momir je nedavno izjavio da je posle Rade shvatio zašto više nikada ne bi bio sa pevačicom poručivši joj da sve što je radila ide njoj na čast. U čitav haos umešao se i Radin tata Rade, koji nije nimalo pohvalno govorio o nesuđenom zetu.

Radi je tih priča dosta, i ona kaže za "Blic" da Momir Gajić za nju više doslovno ne postoji.

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao "bivši dečko Rade Manojlović" - kaže pevačica za "Blic".

Ona se osvrnula i na odnos između njenog oca i bivšeg dečka.

- Moj tata i on su imali sasvim normalan i korektan odnos, i verujem da je moj tata, isto kao i moj bivši dečko, malo manipulisan. Tri godine smo bili zajedno i sve što sam imala da kažem o njemu već je rečeno - kazala je Rada.

Momir i Rada su vezu započeli pre više od tri godine. U početku su je držali u dubokoj tajnosti, ali kada je Momir počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima, sve je izašlo na videlo.

Rada i Momir održavali su vezu na relaciji Srbija-Amerika, a zvanično kao par na nekom događaju su se pojavili samo jednom, na premijeri filma "Bićemo prvaci sveta" u februaru 2015. godine. Iako se oko njihovog odnosa mnogo spekulisalo, Rada je uvek izjavljivala da je srećna.


Kako se i ranije pisalo, Momir Gajić nije voleo što Radu uvek prate mediji i što se slika i daje izjave.

Tako je svojevremeno izjavio da mu je smetalo to što je Rada obaveštavala novinare gde će biti da dođu i uslikaju je. Naravno, ona tvrdi da to nije činila i da zbog takvih neslaganja njih dvoje više nisu zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još