Bivša supruga: Vil Smit nije spavao sa muškarcem!

Bivša supruga: Vil Smit nije spavao sa muškarcem!

Autor: | 23/01/2016

0


Širi Flečer, bivša supruga Vila Smita, oglasila na svom fejsbuk profilu video porukom u kojoj kaže da Smita nikada nije zatekla u krevetu sa muškarcem, kako kaže transrodna glumica Aleksis Arket.

- Pošto vidim da tvrdiš da znaš zašto se Vilov i moj brak raspao, odmah da ti kažem da nisi u pravu. Uvređena sam i povređena koliko neko može da bude maliciozan, bezobziran i destruktivan i da slaže samo da bi dokazao nešto - rekla je Širi u video obraćanju.


- Što se tiče Vilove seksualnosti, Vil je bio strejt 1992. godine, i Vil je strejt i 2016. Nisam ga uhvatila u krevetu sa muškarcem, već sa ženom - kazala je ona.

Skandal je buknuo kada je transrodna glumica i aktivistkinja Aleksis Arket nazvala je glumački par licemerima, jer pozivaju na bojkot "belog Oskara".

- Kada Džejda prizna da je gej, a kada njen muž prizna da se njegov prvi brak okončao kada je njegova sada bivša žena videla kako zadovoljava Benija Medinu, onda ću ih poslušati - napisala je Aleksis, te dodala da su Smitovu bivšu suprugu potplatili da ćuti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty, Instagram hellomagazin
Tagovi: vil smit

Najnovije vesti