Selin Dion u suzama na sahrani supruga u Montrealu

Selin Dion u suzama na sahrani supruga u Montrealu

Autor: | 22/01/2016

0


Celog dana Selin Dion nemo stoji ispred oltara katedrale Notr Dam u Montrealu, pored kovčega u kojem leži njen suprug Rene Anželil. U suzama, ali dostojanstveno, slavna pevačica i stariji sin Rene Šarl primaju izraze saučešća od brojnih građana koji su došli da odaju počast njenom voljenom mužu i menadžeru, koji je prošle nedelje preminuo u Las Vegasu u 73. godini nakon duge i mučne borbe sa rakom grla.
Posle privatne ceremonije za članove porodice i najbliže prijatelje, sanduk sa Reneovim telom prenešen je u ovu baziliku, najveću u Kvebeku, gde su se 1994. godine on i Selin venčali.

Pored pevačice i Renea Šarla, pored otvorenog kovčega već više od sedam sati stoje i njegovo troje dece iz prvog braka.

Anželil će nešto kasnije biti sahranjen uz visoke počasti na groblju iza katedrale, a ceremonija predviđena za javnost, kojoj će prisustvovati i kanadski premijer Žastin Trudo, biće prenošena uživo preko live streaming-a.

Slavna pevačica, koja je dva dana posle supruga izgubila i brata Danijela, izjavila je da neće pevati na sahrani kao što su neki mediji najavljivali. Ipak, već polovinom februara vratiće se nastupima u Vegasu jer je Reneova najveća želja bila da ona nastavi da radi.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash