Iva Štrljić: Kako naći "gospodina Pravog"

Iva Štrljić: Kako naći "gospodina Pravog"

Autor: | 22/01/2016

0


Naša poznata glumica i pisac Iva Štrljić, poznata po ulogama u domaćim hit serijama "Ranjeni orao", "Moj rođak sa sela" i "Bela lađa" ali i knjigama "Nemaš pojma koliko te volim" i "Znam da misliš na mene" savetuje o tome kako naći "gospodina Pravog".

- Važno je imati pored sebe nekoga ko ti je blizak i uz koga se sa mirom u srcu budiš i ležeš. To osećanje je bitno i onda kada ta osoba nije tu na tvom jastuku, a jeste tvoja. Razdaljina ništa ne može pravim odnosima zato što uvek znaš kada na tebe neko misli kao što i taj neko vrlo dobro zna da na njega misliš ti...ponekad ti je to jasno čak i kada se ne čujete. U ljubavi ne mora sve da se kaže i objasni ali mora da se oseća. Nikada ne odustajete od onih koje osećate čak ni onda kada niste sigurni kuda ste krenuli sa tom vašom pričom jer oni koji se razumeju uvek će stići tamo gde treba, oni ne zalutaju.


A kako ćete naći nekog takvog?

- Pa naći ćete, nema razloga za paniku. Nigde ne piše kada tačno taj neko treba da nam se desi ali desiće se, za njega barem nikad nije kasno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: iva štrljić

Pročitajte još