Deniz Ričards tuži Čarlija Šina

Deniz Ričards tuži Čarlija Šina

Autor: | 22/01/2016

0

 

Pre nekoliko meseci Deniz Ričards je uveravala svet da će pružiti punu podršku bivšem suprugu Čarliju Šinu nakon njegovog nedavnog priznanja da je HIV pozitivan.

Međutim, iz Holivuda sada stiže vest da će se njih dvoje uskoro naći na sudu.

Naime, lepa glumica rešila je da tuži Šina pošto je nju i decu izbacio iz kuće koja joj je pripala posle razvoda i jer je njihovu mlađu kćerku u telefonskim porukama nazivao pogrdnim imenima, a čak joj je pretio i ubistvom.

Glumac je još ranije prestao da plaća alimentaciju u iznosu od 55 hiljada za jednaestogodišnju Semi i godinu dana mlađu Lolu, koje je dobio dok je živeo sa Deniz. Tokom brakorazvodne parnice pred sudijom je obećao da će im ostaviti vilu blizu njegove u Malholand Drajvu na Beverli Hilsu. Ali, u septembru su morale da se isele jer je rešio da proda kuću, a u međuvremenu se nije potrudio da im nađe novi dom.

Izvor blizak Ričardsovoj navodi da je problematični Šin još pre dve godine počeo da zaboravlja da ima decu. Iako je Deniz imala razumevanja za njegovu bolest, čak ga i branila dok ga je veliki deo javnosti osuđivao, Čarli je nedavnim ponašanjem pokazao da mu nije previše stalo do bivše porodice. Sada glumica pred sudom zahteva da joj isplati milion i dvesta hiljada dolar, koliko vredi kuća.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images