Bane Mojićević: Očinstvo pozitivno utiče na mene

Bane Mojićević: Očinstvo pozitivno utiče na mene

Autor: | 20/01/2016

0

Folk pevač Bane Mojićević simpatije publike osvojio je 2004. godine, kada je kao sedamnaestogodišnjak dokazao da ima izuzetne vokalne sposobnosti pobedom u prvom serijalu "Zvezde Granda".

Da mu glasovne mogućnosti nisu jedini talenat, već da poseduje i nadarenost za glumu i imitaciju, Bane je pokazao trijumfom u drugoj sezoni šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato". Najnovija uloga u kojoj se oprobava, zajedno sa koleginicama Radmilom Manojlović i Milicom Todorović, jeste lov na talente u dečjem muzičkom šouu "Neki novi klinci". Na pitanje da li je najstroži ili najemotivniji član žirija, Bane za "Novosti" odgovara:

- Mislim da sam objektivan u ocenjivanju najmlađih takmičara. Neki mališani nas često rasplaču svojim vokalom, a drugi oduševe spontanošću i scenskim nastupom.

Šta savetujete talentima i roditeljima?

- Deci da neguju talenat i ne odustaju od snova, jer će ih samo radom i vežbanjem ostvariti. Roditelji su pristrasni i treba da budu svesni da će deca tek odrasti. Za mališane je veliko iskustvo što su nastupili na pravoj sceni.

Kako gledate na početak karijere?

- Možda bih napravio neke drugačije izbore i poteze. Ni zrelim osobama nije lako da se nose sa popularnošću, a kamoli mladima. Bilo je teško na početku, ali, i to se zove juče.

Šta vam je donela pobeda u takmičenju "TLZP"?

- Lično zadovoljstvo i pobedu nad samim sobom, kao i poštovanje kolega u muzičkim i glumačkim krugovima. Imitiram otkako znam za sebe, jer me gluma inspiriše i pokreće. Uživao sam u svakom zadatku.

Razmišljate li o promeni muzičkog žanra?

- Priroda posla je da se pevači prilagode različitim ukusima i zahtevima publike. Album koji spremam biće drugačiji. Pronašao sam pravu meru i prevazišao sopstvena očekivanja. Jedva čekam da nove pesme podelim sa publikom.

Nedavno ste postali otac po drugi put, koliko vas je roditeljstvo promenilo?

- Zreliji sam, ozbiljniji, vredniji i posvećeniji nego ranije. Očinstvo u svakom smislu pozitivno utiče na mene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello