Milan Kalinić oduševio selfijem sa Natašom Kovačević (foto)

Milan Kalinić oduševio selfijem sa Natašom Kovačević (foto)

Autor: | 19/01/2016

0

Milan Kalinić je postavio na svom Instagram profilu fotografiju sa košarkašicom Natašom Kovačević, uz poruku koja je izazvala oduševljenje Milanovih pratilaca.

- Verovatno velika većina vas ne prepoznaje devojku sa slike. Iako bi nepogresivo trebalo da znate ko je, ne mogu da vas krivim. Pa nije vam pred očima, nije na naslovnim stranama, nije čest gost u emisijama, nije na špicama, nije udarna vest, ne priča se o njoj svaki dan.

A moralo bi, o itekako bi moralo. Bila je vest kad se vraćala na teren, kad je dobijala godišnja priznanja i kraj. Evo već skoro mesec dana ništa. A Nataša Kovačević i njen duh, njen osmeh, su vest. Udarna vest. Vest za svaki dan. Reci će tzv. urednici raznih medija pa ne možemo stalno pisati o njoj. JE L'? Pa kako svaki dan, ali svaki, pišete o rijaliti "zvezdama", o političarima, o kriminalcima. Iste teme, isti polusvet, isti užas. Ajde malo da probamo sa Natašom. Bice nam lepše, postaćemo bolji. Verujte mi. Upoznao sam je.

Imala je i ona svoj rijaliti (stvarnost). I to surovu. l? Nećete verovati, ignorisala ju je. Sećam se prvog susreta sa Natašom. Šokiran sam bio tim iskrenim osmehom, tim neuzdrmanim osvežavajuće pozitivnim duhom, a iznad svega tom nesvahtljivom zrelšćcu prihvatanja stvari. I onda sam osetio sramotu. Veliku. Zato sto je moj šok dolazio iz toga što sam razmišljao kao mali, običan, plašljiv, nesiguran čovek, kakva je većina nas. Zato što smo živi, zdravi i pravi a za sve svoje neuspehe, nezadovoljstvo i frustracije krivimo druge. Nesposobni smo,plasimo se,mrzimo ali krivi su nam drugi.

Porodica, komšije, prijatelji, vlast, poznati, nepoznati, uspesni, neuspešni,svi. Nataša Kovačević uprkos svemu nikog ne mrzi. Nataši Kovačević uprkos svemu niko nije kriv, ni sudbina, ni Bog, čak ni vozač koji se uspavao. Nataša Kovačević se uprkos svemu smeje, eeej, smeje. Iskreno.

Nataša Kovačević uprkos svemu ima duh kao stena. Jednostavno, uprkos svemu, NATAŠA KOVAČEVIĆ. Al Paćino u mojoj omiljenoj filmskoj sceni kaže: "Gledao sam mlade ljude amputiranih nogu, amputiranih ruku, otkinutih delova tela, ali ništa nije tako strašno kao kad mladom čoveku amputirate duh".

Nataši su amputirali nogu ali duh ništa i niko ne može. Čak ni stravična nesreća. E zato, gospodo, svaki dan trebalo bi da je se setimo, da pisemo, pričamo o njenom primeru. Našoj deci pogotovo. Jer Nataša Kovačević je vest.

Uvek i za sva vremena - napisao je popularni voditelj i glumac.

Nataša Kovačević je u septembru 2013. doživela saobraćajnu nesreću u Mađarskoj, kada je autobus u kom su bile košarkašice mađarskog Đera sleteo sa puta. Njoj je tada amputiran deo leve noge, a uprkos svemu, Nataša se dugog nakon oporavka vratila na teren.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još