Katarina Živković i Bane Janković: Svako svojim putem sa novom ljubavi

Katarina Živković i Bane Janković: Svako svojim putem sa novom ljubavi

Autor: | 19/01/2016

0

Katarina Živković konačno je našla dečka, fudbalera Miloša Degeneka, a njen bivši verenik Bane Janković odlučio je da se ženi!

Iako se spekulisalo da su se pevačica i maneken pomirili, istina je da je svako nastavio svojim putem. Kako Kurir saznaje, novi Kaćin dečko, kog mesecima krije od javnosti, jeste fudbaler koji igra u Minhenu.

- Miloš je kao dete s roditeljima prebegao iz Knina u Australiju, odakle je trbuhom za kruhom otišao u Nemačku da gradi karijeru fudbalera. Kaću je upoznao pre nekoliko meseci i odmah su započeli vezu, ali tek nedavno su to priznali prijateljima - kaže izvor blizak novopečenom paru.

Zvezda „Granda“ je tek pre dva dana na društvenim mrežama objavila fotografiju s novim dečkom, ali se potrudila da ostane misteriozna tako što nije pokazala celo njegovo lice. Neki su posumnjali da je u pitanju marketinški trik, a drugi su joj poručili da joj je novi dečko pun pogodak.

S druge strane, i njenom bivšem vereniku krenulo je na ljubavnom planu.

- Bane je rešio da se skrasi. On i njegova devojka Mirjana Dimović sudbonosno „da“ izgovoriće na proleće, a pripreme za svadbenu ceremoniju su u toku - kaže izvor.

Podsetimo, Kaća i Bane raskinuli su pre dve godine, a Bane je ovako sve prokomentarisao.
- Već izvesno vreme ne komentarišem privatni život, a isto tako ne želim da govorim ni o Kaćinoj privatnosti. Hvala vam na razumevanju!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello