Danijela Buzurović: Stefan je najbolji muž na svetu bez obzira na to da li sam u prvom, drugom ili trećem stanju

Danijela Buzurović: Stefan je najbolji muž na svetu bez obzira na to da li sam u prvom, drugom ili trećem stanju

Autor: | 15/01/2016

0

Uprkos tome što je u drugom stanju, voditeljka Danijela Buzurović veoma je aktivna. I dalje nesmetano obavlja posao na Televiziji “Prva”, gde vodi emisiju “Ekskluziv” i igru na sreću “Bingo”. Vedrina i optimizam, inače, karakteristične za ovu damu perfektne dikcije, dolaze do izražaja kako na ekranu tako i u njenoj privatnoj komunikaciji, što pripisuje unutrašnjem zadovoljstvu.

- Prvu trudnoću, što se kaže, nisam ni osetila, a ovoga puta sam „baš trudna“ od početka. Ipak, drugo stanje je predivan period života, pun emocija, u kome bi svaka trudnica trebalo da uživa od početka do kraja, i ja to činim - ističe supruga poznatog glumca, koja će se poroditi u istoj bolnici kao i sa prvim detetom.

- Budući da imam odlično iskustvo sa Ginekološkom klinikom “Narodni front”, opet ću se tu poroditi. Svi zaposleni su učinili da taj predivan, a istovremeno stresan događaj prođe bez ikakvih problema i briga. Imala sam puno poverenje u stručnost celog tima. Doktor Dejan Dimitrijević je učinio da svaki pregled i sam porođaj proteknu lagano i uz smeh, a da mi kao roditelji dobijemo svaku informaciju koja nas interesuje i da ne ostane prostor za nedoumice. Tako je i sada. Pratimo kako se razvija beba i s nestrpljenjem čekamo kraj maja - kroz osmeh će popularna brineta, koja je nedavno saznala pol bebe.

- Doktor nam je vest saopštio onako usput, a onda smo oboje upitno viknuli:“Ćerka!“ Stefan mi je stegao ruku i smejao se, a ja sam počela da plačem. Hormoni. Ruku na srce, nije nam bilo važno kog će pola biti dete, ali je lepo imati i dečaka i devojčicu, i lepo je što nam se to dogodilo već sa drugim detetom - opisuje svoju radost poznata televizijska poslenica i navodi da sin Nestor još nije poželeo ni batu ni seku.

- Nestor je još mali da bi izrazio takvu želju. Ne znamo ni da li je svestan da u maminom stomaku raste beba, ali oseća da se nešto dešava. Ljubi stomak i zajedno sa nama maže kreme protiv strija. Ja sam bila malo starija kada je moja mama bila trudna sa sestrom Irenom. Tada nije bilo uobičajeno da se unapred zna pol bebe, pa sam svako veče ljubila mamin stomak i molila Boga da bude sestra. Želja mi se ispunila i ja sam joj dala ime. Od tog 9. aprila 1987. smo vezane neraskidivom ljubavlju i tako će biti uvek. I Stefan i ja imamo mlađe sestre i nikada nismo osetili ljubomoru. Sigurni smo da će i Nestor naslediti taj gen - ističe gospođa Buzurović, kojoj drugo stanje nije donelo promene ni kada je reč o ishrani.

- Stefan se često šali pa fotografiše naše obroke i kači na društvene mreže “trudna žena - zdrava hrana”, a na fotografiji bude pun sto roštilja, ruska salata, krompir i slično. Hranim se uobičajeno, s tom razlikom što jedem više voća i povrća. Moje su navike, kada je o ishrani reč, zdrave i kada nisam trudna, ali ipak ne uskraćujem sebi predivne srpske specijalitete, posebno sada u prazničnim danima. Sreća, pa količinski ne mogu mnogo da pojedem - kaže Danijela, prema kojoj se suprug ophodi jednako dobro i kada nije trudna.

- Stefan je najbolji muž na svetu bez obzira na to da li sam u prvom, drugom ili trećem stanju - zaključuje voditeljka.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić hello