Iznenadićete se kad vidite o čemu je reč: Tajna lepe kože Eve Mendes

Iznenadićete se kad vidite o čemu je reč: Tajna lepe kože Eve Mendes

Autor: | 14/01/2016

0

Iako mnogi smatraju da se Eva Mendes, kao i njene kolegice, neguje skupim kozmetičkim preparatima, glumica je otkrila kako svež i mladalački izgled zapravo duguje - kokosovom ulju.

Eva, koja je godinama simbol seksepila, a vole je i žene i muškarci, tvrdi da recepte za savršenu kožu najradije traži u svojoj kuhinji.

Kako je rekla, najviše voli kokosovo ulje jer s njim može da napravi najpopularniju kafu za mršavljenje, a može da joj posluži i za hidrataciju kože.

Glumica tako svako veče pre spavanja, umesto skupih krema, na telo stavlja hladno ceđeno, kokosovo ulje.
Brojni stručnjaci tvrde kako kokosovo ulje bez problema može da zameni brojne skupe kozmetičke preparate krcate hemikalijama.

Neobrađeno i po mogućnosti organsko kokosovo ulje savršeno je kao losion za masažu, losion za telo, hidratantni piling, sredstvo za čišćenje lica i odstranjivač šminke i regenerator koji dubinski hrani kosu.

Svi preparati koji su na bazi kokosova ulja umorno lice će da osveže u trenu, a kokosovo ulje ima i čudotvoran učinak na isušenu kožu.

Za razliku od drugih ulja, kokosovo ulje je lagano, pa ga koža brzo upija.

Piling za kožu koji možete sami da napravite, a preporučuje ga upravo Eva.

Potrebno je:

1 kašikica soli
1 kašika grčkog jogurta

Priprema:

Ova dva sastojka pomešajte, pa mešavinu stavite na lice. Maska neka stoji deset minuta, nakon toga isperite lice. Posle toga nanesite malo kokosovog ulja i lice će vam drugi dan blistati poput Evinog.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin

Najnovije vesti