Doktor "Lepi" danas proslavlja jubilarni 50. rođendan. (video)

Doktor "Lepi" danas proslavlja jubilarni 50. rođendan. (video)

Autor: | 13/01/2016

0

Patrik Dempsi, koji se proslavio ulogom u "Uvodu u anatomiju" kao Derek Šepard, već godinama je tajna želja brojnih obožavateljki iz svih krajeva sveta, koje kreatorki popularne serije Šondi Rajms verovatno nikad neće oprostiti što im je "ubila" omiljenog lika.

No, kad čovek provede pola veka na planeti Zemlji, često počne da razmišlja o nekim novim putevima kojima će nastaviti dalje. Tako je i Dempsi odlučio da se posveti drugim projektima, mada i dalje nije jasno da li se na neki način zamerio autorki koja ga je zbog toga "ukinula", ili mu je zaista dosadio zgodni doktor Šepard.

Patrik je rođen 13. januara 1966. godine u Mejnu. Prvi put smo za njega čuli još polovinom osamdesetih, kada je počeo da nastupa u holivudskim komedijama i serijama. Ipak, od svih tih uloga tada je bio zanimljiviji njegov brak sa 27 godina starijom Rošel Parker.

 

Patrik i Džilijen

Kasnije se oženio frizerkom Džilijen Fink i s njom dobio troje dece. Ni taj brak nije potrajao. Kako se šuška u Holivudu, ovih dana Dempsi se viđa sa koleginicom Dženifer Garner.

Komentari (0)

Loading
snežana ilić guliver/splash/instagram/teitter
Tagovi: patrik dempsi

Pročitajte još

Najnovije vesti