Oporavak od raskida: Šon Pen priča o depresiji, Šarliz Teron pozirala gola (foto)

Oporavak od raskida: Šon Pen priča o depresiji, Šarliz Teron pozirala gola (foto)

Autor: | 10/01/2016

0

Najpoznatiji buntovnik Holivuda, nepredvidivi Šon Pen, nakon raskida sa Šarliz Teron vratio se starom stilu života koji podrazumeva da nijedna žena ne ostaje u njegovom zagrljaju duže od mesec dana, a u svojoj najnovijoj kolumni, koju piše za "Variety", otkrio je i dugogodišnju borbu s depresijom, kao i to koji ga je film ove godine konačno rasplakao.

Za to vreme njegova bivša verenica Šarliz Teron slikala se gola za "W Magazine".

Od Šona Pena se nikada ne može znati šta nas očekuje, to je shvatila i Šarliz Teron, a verovatno će shvatiti i još neke žene nakon nje. Nakon raskida veridbe u junu prošle godine, poznati glumac i reditelj odlučio je da živi "onako kako njemu odgovara", pa ga mesto ne drži, a žene još manje.

Nakon što je obnovio prijateljstvo s bivšom suprugom Madonom koja je o njemu nedavno pisala hvalospeve na društvenim mrežama i demantovala da ju je bilo kad udario, Pen je nastavio da šarmira ženski pol.

Uprkos reputaciji čoveka kome se ruka lako "otkači", to mu zaista dobro ide. Neretko slobodne trenutke provodi u ženskom društvu, a poslednjoj lepotici s kojom je napustio restoran na Beverli Hilsu za sada se ne zna ime. Kolege ga upozoravaju da malo poradi na imidžu jer su se najnoviji naslovi u američkim medijima našalili na njegov račun, nazvavši ga "'milionerom koji izgleda kao beskućnik".

A photo posted by W magazine (@wmag) on Jan 6, 2016 at 9:45am PST

A da ne bude kako se samo Pen dobro provodi uprkos slomljenom srcu, Šarliz Teron je ove nedelje osvanula naga u najnovijem izdanju časopisa "W Magazine", i ppotrudila se da promocija njenog novog filma "The Huntsman Winter's War" ne bude nimalo uobičajena.

I dok je ona otkrila nešto od svojih oblina, Šon je napokon progovorio i o sopstvenim emocijama. U najnovijoj kolumni za "Variety" opisao je svoju borbu s depresijom i priznao da ga je, nakon dugo vremena, rasplakao film "The end of the Tour" sa Džejsonom Siglom u glavnoj ulozi. Reč je o filmskoj adaptaciji pet dana dugog intervjua novinara Dejvida Lipskija s jednim od najvećih pisaca američke savremene književnosti Dejvidom Fosterom Volasom, koji je u 46. godini izvršio samoubistvo nakon 20 godina borbe s depresijom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još