Suludi viralni trend zbog kog devojkama otpadaju obrve (video)

Suludi viralni trend zbog kog devojkama otpadaju obrve (video)

Autor: | 08/01/2016

0

Kad su opasni viralni hitovi vezani za lepotu, na prvom mestu se definitivno nalazi "izazov za usne Kajli Džener".

Kako bi postigle punije usne, brojne devojke prošle godine su pokušavale da "napumpaju usne" uz pomoć čašice za shooter što je redovno dovodilo do podliva i katastrofalnih rezultata.

Na drugom mestu po ludosti su tutorijali za šljokičaste obrve koji predlažu da se šljokice nanesu uz pomoć debelog sloja kozmetičkog lepka.

Šljokice su protekle godine bile veliki hit pa su se tako nanosile na koren kose, nokte, usne i kapke, a šljokičaste obrve bile su toliko popularne da ih je isprobala čak i Majli Sajrus.

Ovaj trend odlučila je da isproba grupica urednica iz slavnog BuzzFeeda koje su šokantne rezultate podelile sa svetom.

Devojke tvrde da su pomno pratile savete s tutorijala pa su šljokice na obrve pričvrstile uz pomoć lepka koje se koristi za trepavice. One su dobile negativne reakcije okoline na njihov novi look, ali je šok usledio tek kada su pokušale da skinu lepak i šljokokice.

Pri skidanju čuperci obrva počeli su da ispadaju pa su tako zahvaljujući ovom eksperimentu ove devojke duže vreme trebale svakodnevno da iscrtavaju obrve dok ne porastu.

Nikako ne pokušavajte ovo kod kuće!

Saveti za one koji ipak žele šljokičaste obrve:

1. Najbolje je koristiti šljokice u kremi

2. Ako želiš da koristiti šljokice u prahu, na obrve bezopasno možeš da ih zalepiš uz pomoć sjaja za usne ili gela za obrve

3. Ako se, bez obzira na upozorenja, odlučiš da na obrve stavljš lepak za trepavice znaj da se ono najlakše i najbolje skida uz pomoć bebi ulja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen/instagram/Miley Cyrus hellomagazin