Agnus T. Džons nije postao zvezda posle "Dva i po muškarca" (video)

Agnus T. Džons nije postao zvezda posle "Dva i po muškarca" (video)

Autor: | 07/01/2016

0

Popularna američka serija "Dva i po muškarca" o pričama velikog osvajača Čarlija i njegovog brata, razvedenog Alana, donela je veliku popularnost glumcima Čarliju Šinu i Džonu Krajeru, ali i najmlađem među njima - malom Džejku kojga je tumačio glumac Agnus T. Džons.

Danas ima 22 godine i teško bi ga iz prve prepoznali ispod brade i dioptrijskih naočara. Angus je počeo da glumi u seriji kada je imao samo 10 godina i vrlo brzo je počeo da zarađuje milione, ali kako je odrastao, shvatio je i da Holivud nije mesto za njega.

Pre par godina napravio je pravu dramu kada je rekao kako je serija "Two and a Half Man" pravo đubre i pozvao publiku na bojkot - ali neuspešno, prenosi Index.hr

- Prestanite da gledate tu seriju, ni ja sam tamo ne želim da budem. Molim vas, prestanite to da gledate i puniti glavu smećem. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utiče na vaš mozak i uveravam vas da ćete doći do zaključka da morate da prestanete da gledate takve emisije - rekao je Agnus i poručio kako te poruke nisu u skladu s hrišćanstvom.

Posle tog ispada javno se izvinio, ali po isteku ugovora posvetio se porodici i sklonio sa malih ekrana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti