Poznati opleli po Kardašijanovima: Presmešna i površna porodica bez talenta

Poznati opleli po Kardašijanovima: Presmešna i površna porodica bez talenta

Autor: | 06/01/2016

0


Porodica Kardašijan već godinama vodeći globalni rijaliti. Mešutim, osim brojnih poklonika, takođe je veliki broj koje površnost i banalnost u serijalu iritira.

Među njima su i poznate ličnosti. Kada je novinar “Gardijana“ pitao glumca Džeremija Renera šta misli o porodici Kardašijan, on je prevrnuo očima i kazao:

- Sve te presmešne porodice bez talenta koje se toliko trude da svi znaju njihova imena. Glupi, glupi ljudi.


Britanski glumac Danijel Krejg izjavio je za britanski magazin “Dži-Kju" 2011. godine da ne voli da svoj privatan život izlaže javnosti:

- Posle nema vraćanja. Ne možete kupiti ponovo privatnost. Svi ti ljudi koji kukaju – želim da me ostave na miru. Je*i se! Bili su ti u dnevnoj sobi, u kupatilu, na porođaju. Snimaju te kako vršiš nuždu i sad bi privatnost? Pogledajte Karadašijanove. Vrede milione. Kada ih pogledaš pomisliš: Pa, da, samo je neophodno da se ponašam kao kompletan idiot pred kamerama i zaradiću novac.

I predsednik Amerike Barak Obama imao je komentar povodom čuvene rijaliti porodice. U intervjuu za Amazon rekao je:

- Kada smo bili deca nismo imali prozor koji bi nam pokazao kako žive bogati. Nismo mogli da vidimo šta to radi Kim, šta oblači, gde ide na odmor Kanje, a danas mladi to gledaju svakodnevno.

Britanski pevač Majkl Babl se jednom našalio sa publikom na “iHeart Radio“ nastupu i kazao:

- Dame i gospodo, a sada specijalna gošća Kim Kardašijan.


Publika je ostala u šoku, a on je dodao:

-Njah. Ma zaje**vam vas. Ta neće izaći na moju scenu!

Komičarka Rebel Vilson odbila je da na MTV dodeli nagrada predstavi Kendal i Kajli Džener:

- Ono za šta se one zalažu, ja ne podržavam. One su površne i njihove karijere nemaju osnovu. Znam da su popularne, ali ja cenim ličnost i težak rad.

Problem je kasnije izbio kada je menadžer Kardašijanovih “poslao“ fanove na Tviter komičarke da bi je napali zbog izjave.

- Mislim da sam se već smorila oko ove priče o K. klanu. Evo poslaću im cveće, ako će se osećati bolje - napisala je Vilsonova na Tviteru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: kardašijanovi