Lula Živojinović o svom Bati

Lula Živojinović o svom Bati

Autor: | 05/01/2016

0


Lula Živojinović je supruga i verovatno najveći oslonac u životu slavnog glumca Velimira Bate Živojinovića.

Ona je u ispovesti govorila o tome od kada se zna sa Batom, kako su uskladili temperamente i koliko voli glumu...

- Od kada znam za sebe, Bata je bio uz mene. I to bukvalno. Već u najranijem detinjstvu on je postao deo mog života. Poznavao se sa mojim starijim bratom, ista su generacija. Vremenom, zajedno smo odrastali i sazrevali, formirali porodicu, deca su brzo došla. Sve je išlo spontano i normalno, čini mi se da drugačije nije ni moglo da bude.

Kaže da su oboje bili jako temperamentni i da je ogromna energija uvek postojala među njima, čak i danas.

- Od samog početka smo uspeli da je kanališemo i da je koristimo kao zajednički neiscrpan rezervoar emocija i snage. Naša ljubav je učinila da se osećamo kao jedno biće, prolazeći kroz sve lepe i teške trenutke. Uvek smo verovali u sebe, u nas, zadovoljavajući se malim, a suštinskim stvarima u životu, ceneći svaki dan.

Batina supruga otkriva i kako je svih ovih godina sačuvala svoju individualnost pored velikog umetnika koji je uvek bio omiljen.

- S jedne strane, potpuno je normalno da se svako ko iskreno voli preda svom partneru, i učini sve neophodne kompromise i prilagođavanja kako bi ta veza, taj brak bio uspešan. S druge strane, neophodno je zadržati bar osnovni minimum svog integriteta, i biti uvek interesantan i provokativan čoveku sa kojim živite. To je naročito važno u teškim životnim trenucima kroz koje svi moramo da prođemo.

Žene su jači pol

- Slažem se sa izrekom da „iza svakog uspešnog muškarca stoji žena”, mada se uvek može reći i obrnuto. Bez lažne skromnosti, smatram da su žene jači pol. Pametni muškarci to znaju, čak i ako ne priznaju javno.


I u dobru i u zlu...

- Moje vreme su oduvek bili moj muž i moja deca. Danas i unuci. I tu nema lažnih dilema. Šta će meni neko moje vreme bez moje porodice? Zato, nikada o tome nisam ni razmišljala. Ko to može da zna kakva bi mi bila interesovanja i kako bih se uopšte formirala bez Bate? .

Lula otkriva da njenom suprugu mnogo nedostaje gluma.

- To je njegov život. Sa Dinom zajednički biramo fotografije na Instagramu, prisećamo se pojedinih delova života, uloga, dragih prijatelja... Deca i unuci se redovno javljaju, prijatelji nas obilaze. Njegova neumorna radost i pozitivan duh ga ne napuštaju. Zato je život sa njim proleteo u trenu, kao u nekoj bajci - zaključuje Lula.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin