Humanost kao mera: Severina je odlučila kome će pokloniti skupocenu haljinu

Humanost kao mera: Severina je odlučila kome će pokloniti skupocenu haljinu

Autor: | 31/12/2015

0


Severina Kojić (43) je za kraj 2015. odlčila da usreći svoje verne obožavateljice i pokloni haljinu Matije Vuice, a na Instagramu je raspisala poseban 'natječaj'

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 29, 2015 at 7:47am PST

Severina je na Instagramu raspisala konkurs i pozvala fanove koji žele haljinu na poklon, da do 31.12. ostave komentar s valjanim argumentom. Javile se su brojne obožavateljice, a jedan komentar je posebno dirnuo.

Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dvije tisuće, dok nisam naišla na ovaj: ''Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tijekom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su tu večer tu. Ja sam, Seve, ostala 'paf'. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sriće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi vjerojatno kroz udrugu dala dalje da 'zaradi lovu' vešta.'' @bruncika je žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima... Haljinu ću donirati udruzi na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica... Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih... Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine... Budite mi zdravi. #dress #matijavuica #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 31, 2015 at 1:52am PST

- Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dve hiljade, dok nisam naišla na ovaj: 'Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tokom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su te večeri bile. Ja sam, Seve, ostala ‘paf’. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sreće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi verovatno kroz udruženje dala dalje da ‘zaradi lovu’” @bruncika je žena iz udruženja obolelih od leukemije, koju sam tada videla bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima… Haljinu ću donirati udruženju na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica… Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lepe haljine… Budite mi zdravi' - napisala je pevačica.

Sretna dobitnica Bruna se zahvalila i svima poželela zdravlje jer je kako kaže ‘jedino to bitno’. Haljina u kojoj su, kako je napisala Bruna ‘već u startu utkane nada, radost i volja za životom’, biće prosleđena Udruženju leukemije i limfomi u Zagrebu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: haljina severina